Roll-up Displays

Iedereen kent ze wel, de roll-up banners. Door de lage prijs, de simpliciteit in ontwerp & gebruik en de strakke, tijdloze vorm van de casette zorgen er voor dat dit een zeer geliefd product is. Iedere pull-up banner is voorzien van een grote, hoge kwaliteit UV print en een strakke aluminium toprail en casette/voet aan de onderkant. Een roll-up display stelt nooit teleur. 

 

Wat zijn de voordelen van roll-up displays?

Naast het feit dat een oprolbare banier er strak uit ziet kent hij een groot aantal voordelen:

Ten éérste is een pullup banner snel en eenvoudig op te rollen in zijn eigen casette, hierdoor is hij extreem klein te vervoeren. U hoeft de display alleen maar uit te transport tas te halen, op de vloer te zetten en hem uit te rollen en u heeft uw eigen grote reclamebanner.

Onze banieren zijn in ieder formaat verkrijgbaar, van 80cm breed tot wel 200cm! U kunt ze dus overal kwijt, op de beurs of in een winkel. De roll-magnum 150 en 200 zijn ook nog in hoogte verstelbaar, van 150 tot 300cm. Al onze andere rollup displays hebben een vaste hoogte van 200cm.

Een rollup banner is zeer voordelig, vanaf €35 heeft u al uw eigen rollup display met uw eigen print en transporttas. Voor deze prijs vindt u bijna niks anders met dit print grote oppervlak! 

U kunt uw roll-up banier zo vaak hergebruiken als u wilt, de veer in de casette is altijd van hoge kwaliteit en kan honderden keer gebruikt worden.

Doordat de display zo klein is als hij opgerold is, is hij klein te vervoeren en versturen. De rolbanieren passen gemakkelijk in iedere personenauto.

Onze Rollups displays worden standaard geleverd met een hoge kwaliteit UV print op PVC stay-flat folie, hierdoor zal de print altijd mooi strak blijven en niet krom trekken aan de zijkanten. Ook worden al onze rollups standaard geleverd met een luxe transporttas.

 

Waar en wanneer gebruik je een roll-up banner?

Het inzetten van een pull-up banier heeft geen grenzen, u kunt hem tijdelijk gebruiken voor een presentatie maar ook permanent inzetten in uw winkel. Veel roll-up banners worden ingezet voor tijdelijke acties zoals een reizende expositie, een presentatie, onsite trainingen en op beursen, door het kleine formaat zijn ze gemakkelijk mee te nemen overal naar toe.

Vaak worden de grotere displays zoals de roll-magnum 200 als permanente installatie gebruikt, dit gebeurt vaak in winkels, hotels, restaurants of bijvoorbeeld een benzinepomp. Door de hoge kwaliteit van het printmateriaal en de casette is dit dan ook geen probleem, de print zal met gemak een aantal jaar meegaan.

 

Welke soorten roll-up displays zijn er?

Wij hebben 8 verschillende soorten roll-up bannieren. De grootste verschillen zijn de breedte, de kwaliteit en natuurlijk de prijs. Hieronder worden ze allemaal in het kort toegelicht:

Roll-eco

De meest verkochte pullup banner, de Roll-eco. De lage prijs maar toch hoge kwaliteit maken deze display geliefd. Deze display kan ik hoge aantallen tot zelfs binnen 24 uur geleverd worden met de mooiste prints! Deze display heeft een breedte van 80cm, een printhoogte van 200cm en wordt standaard geleverd met luxe transporttas.

Roll-strong

De Roll-strong is net een stapje luxer dan de Roll-eco, de sterkere veer en het dikkere aluminium van de casette geven deze display een stevigere en meer solide look and feel. Ook deze display wordt geprint met de hoogste kwaliteit op hoog kwaliteit PVC stay-flat, hierdoor zal het materiaal nooit kromtrekken en altijd mooi strak blijven. Ook deze display heeft een formaat van 80x200cm.

Zip-roll

De zip-roll is onze beste keuze! Extra laag geprijsd met een breedte van 85cm en een moderne, stijlvolle en extra compacte casette. Deze display is te erkennen als budget variant maar dan zonder in te leveren op de kwaliteit.

Roll-chrome

De Roll-chrome is ons meest luxe rolbanner. De extra zware voet met chrome eindkapjes maken dit een stijlvolle en luxe display. Wilt u graag wat meer kwaliteit en levensduur? Kies dan voor onze mooie Roll-chrome. Deze rollbanner heeft een breedte van 85cm en een print hoogte van 200cm.

Roll-techno

De Roll-techno zit tussen de Zip-roll en de Roll-chrome in, Een zwaardere voet en stevigere casette dan de Zip-roll maar kan nog niet tippen aan de kwaliteit en luxe uitstraling van de Roll-chrome. Een mooie, strakke banner van 85cm breed, die altijd en overal inzetbaar is voor een betaalbare prijs. 

Roll-flex

De Roll-flex heeft een breedte van 100cm, voor ons is dit de ideale breedte, met deze display heeft u een relatief grote print van 100x200cm maar de display is nog steeds compact en gemakkelijk te vervoeren doordat ook deze display op te rollen is in zijn casette. Ook deze display wordt standaard geprint op onze speciale PVC stay-flat.

Magnum 150

Deze extra brede Roll-up is ideaal om een extra grote print op te tonen voor uw actie! De breedte van deze display is maar liefst 150cm en de hoogte is instelbaar van 200cm tot 250cm doormiddel van de telescopische achtersteunen. Deze display heeft extra grote voeten en een zware casette zodat hij stevig blijft staan.

Magnum 200

Dit is onze grootste Roll-up banner, met een breedte van 200cm en een hoogte instelbaar van 200 tot wel 300cm zal hij altijd opvallen door zijn grote formaat! Meerdere Magnum 200 displays kunnen zelfs gebruikt worden als stand op een beurs. De voet is hetzelfde als de voet van de Magnum 150 maar dan wat breder, beide Magnum displays worden geleverd met luxe transporttas.

 

Ontwerp je eigen roll-up banner

Een Roll-banner is echt voor iedereen in te zetten, de simpele aluminium voet en toprail zullen nooit vloeken met uw design. Door het grote ononderbroken oppervlak kunt u dan ook veel informatie kwijt.

Het ontwerpen van een oprolbanier is kinderspel met onze templates. als u op een product klikt staat aan de rechterkant het printstramien, u kunt deze downloaden en hierop uw ontwerp maken. Het lichtblauwe vlak is uw daadwerkelijke print en de donkerblauwe rand is het snijverlies. Het is belangrijk om geen belangrijke elementen strak tegen de onderkant of bovenkant te zetten. 

Komt u er niet uit met uw design? Onze DTP specialisten zijn in staat om een passend ontwerp te realiseren voor uw promotie. Neem contact met ons op als u een gepersonaliseerd ontwerp wilt hebben!

 

Hoe kan ik mijn roll-up bestellen?

Een rollup kopen bij Megavista is simpel! Kies uw model, vul alle velden in en upload uw bestand, klik dan op bestellen. Nadat u uw gegevens hebt ingevuld bent u al klaar en wordt uw display(s) in productie gezet! 

Wij kunnen kleine en grote aantallen snel produceren en leveren tot wel binnen 24 uur! Wij garanderen een lage prijs op onze rollbanners en controleren altijd of de casette goed werkt voordat hij bij ons de deur uit gaat.

Heeft u vragen over uw bestelling? Twijfel niet en neem contact met ons op!

 

 

Livechat