BEDRIJF

De digitale print technologie heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld en biedt veel meer mogelijkheden dan traditionele druktechnieken zoals zeefdruk en offset. Dankzij de laatste technologieën op het gebied van digitaal printen zijn wij in staat om een hoge kwaliteit in grootformaat prints te leveren. In 2005 ontving Megavista de prijs voor de best startende ondernemer van Rabobank Assen.

De Technologie
Wij beschikken over de nieuwste UV flatbed printers met de mogelijkheid om op allerlei vlakke materialen, rechtstreeks te printen. Zoals o.a.: pvc schuimplaten, aluminiumpanelen, plexiglas, hout, glas, magneten,  etc. Dankzij de nieuwe generatie UV inkten zijn onze prints nog beter bestand tegen alle weers­om­standigheden en gaan deze veel langer mee. 
Grote doeken printen wij met onze roll-to-roll printers op materialen zoals bijvoorbeeld: pvc banier doeken, mesh doeken (winddoorlatend materiaal), canvas, schilderdoeken, stickers, etc.

De Afwerking
Alle afwerkingen worden in huis gedaan. Met een compleet overzicht van het gehele productieproces, van bestand tot eindproduct. Hierdoor is de realisatie van een product zeer snel en kan dit al binnen 1 werkdag zijn. 

Voor wie?
Onze producten worden vaak door winkeliers, aannemers, standbouwers, interieurbouw bedrijven, grafisch ontwerpers, reclamebureaus, musea, kunstenaars, fotografen, etc. gebruikt. Dankzij ons groot assortiment aan displays en grootformaat displays hebben wij altijd de juiste oplossingen voor uw wensen. Tevens bieden wij ook Digital Packaging producten zoals toonbank displays, stands, staande displays, etc. Ook heben wij in ons assortiment design producten van karton zoals stoelen, tafels, banken, fauteuil, etc.

Het proces

Wij zijn een packaging bedrijf, dus voor elk product wat er op de markt is, zouden wij een verpakking voor kunnen maken.

Hieronder wordt het proces weer gegeven:

 

Livechat