Megavista Blog

Snijden, frezen of laseren? 07-04-2020
Snijden, frezen of laseren?

Dankzij onze printers, snijplotters, freesmachines, laserplotters en ervaring zijn we specialisten geworden in het verwerken van plaatmateriaal. Wij kunnen alle afwerkingen zoals printen, contoursnijden, laseren en frezen in huis doen, hierdoor bieden we de scherpste prijzen, de snelste levertijden en het mooiste product.

Lees meer

Producten die helpen bij preventie van het Coronavirus 31-03-2020
Producten die helpen bij preventie van het Coronavirus

Zoekt u op korte termijn producten om uzelf en/of uw werknemers te beschermen tegen het Coronavirus (Covid-19) in uw winkel, kantoor, atelier of salon? Dan bent u bij Megavista in Assen op het juiste adres, wij zijn continu bezig om nieuwe producten te bedenken die de winkeliers en ondernemers kunnen helpen om toch door te kunnen werken tijdens deze crisis.

Lees meer

Ons machinepark 15-01-2020
Ons machinepark

Ons uitgebreide machinepark zorgt er voor dat onze materialen op alle bedenkbare manieren kunnen verwerken. Van printers die op groot formaat met de hoogste kwaliteit kunnen printen tot snij- freesmachines die in een handomdraai uw eigen vorm hebben uitgesneden, gevouwen of gefreesd naar de door u gekozen vorm. Ook is het mogelijk om uw print te voorzien van een extra mat of glanzende beschermlaag, dit noemen we lamineren.

Lees meer
Meer...
Livechat