Megavista Blog

Welk promotiemateriaal gebruik je in een winkel? 10 low-cost ideeën 01-10-2021
Welk promotiemateriaal gebruik je in een winkel? 10 low-cost ideeën

Je hebt een winkel en wilt groeien, je omzet verhogen, maar hoe doe je dat? Ieder bedrijf heeft zichtbaarheid en dus reclame nodig, het lijkt soms alsof alleen grote bedrijven toegang hebben tot effectieve reclamemiddelen, in dit blog lichten wij toe waarom dit niet waar is, effectieve reclame kan met elk budget en kan ieder bedrijf helpen om te groeien en meer aandacht te krijgen!

Lees meer

Voorbereiden beursdeelname: waar moet je aan denken? 24-09-2021
Voorbereiden beursdeelname: waar moet je aan denken?

De knoop is doorgehakt, je gaat deelnemen aan een beurs. Je wilt je bedrijf laten zien aan het grote publiek en je bedrijf naar een hoger niveau brengen, maar hoe doe je dat?  In dit blog leggen wij van a tot z uit waar je aan moet denken, wat je nodig bent en in welke volgorde je jouw deelname aan de beurs het beste kan aanpakken.

Lees meer

Online verpakkingen bestellen: meer dan alleen dozen 23-07-2021
Online verpakkingen bestellen: meer dan alleen dozen

Standaard verpakkingen zijn al lang ouderwets, het nieuwe normaal zijn gepersonaliseerde verpakkingen die in vorm, formaat aanpasbaar zijn en full-color geprint worden om perfect aan te sluiten bij uw product en bedrijf! Bij Megavista zijn we continu bezig met het ontwikkelen van innovatieve oplossingen die aan de vraag van de altijd veranderende verpakkingsmarkt voldoen.

Lees meer
Meer...
Livechat