Megavista Blog

Op maat gemaakte display van karton 10-07-2019
Op maat gemaakte display van karton

Zoekt u een op maat gemaakte kartonnen display? Dan bent u bij Megavista op het juiste adres, wij zijn in staat om in een korte tijd een complete display op maat te ontwikkelen voor iedere toepassing en van elk materiaal. Het enige wat we van u nodig hebben is een idee en onze specialisten doen de rest!. Wilt u bijvoorbeeld een kast in de vorm van een fles of een toonbankdisplay met licht en geluid? Wij helpen u verder!

Lees meer

Lijkt uw 3D pdf leeg? Lees hier hoe u dit kan oplossen. 28-01-2019
Lijkt uw 3D pdf leeg? Lees hier hoe u dit kan oplossen.

Op onze website zijn van alle kartonnen displays 3D voorbeelden verkrijgbaar. Een 3D pdf is een interactief 3D bestand waarin u het object (in ons geval een kartonnen display) 360 graden kunt roteren en de van alle kanten bekijken. De 3D pdf's kunnen u helpen bij het opmaken van de bestanden op onze template doordat u inzicht krijgt in de constructie van de display. Ook is een 3D pdf de ideale manier om het product te presenteren of een screenshot te nemen om een voorbeeld te maken van de display met uw print.

Lees meer

Kartonnen displays, goedkoop en doeltreffend. Wat een keuze! 20-06-2018
Kartonnen displays, goedkoop en doeltreffend. Wat een keuze!

Geschikt voor verschillende doeleinden, omgevingen en producten, golfkartonnen displays op maat zijn licht, sterk, doeltreffend, goedkoop en milieuvriendelijk. Onze displays zijn helemaal te personaliseren betreft vorm, afmeting en grafisch ontwerp om uw firmanaam en boodschap te versterken. Producenten eisen hun producten prominent en met kracht te presenteren voor hun netwerk van resellers en distributeurs en aan het einde aantrekkelijker voor de eindgebruikers.

Lees meer
Meer...
Livechat