Megavista Blog

Lijkt uw 3D pdf leeg? Lees hier hoe u dit kan oplossen. 28-01-2019
Lijkt uw 3D pdf leeg? Lees hier hoe u dit kan oplossen.

Op onze website zijn van alle kartonnen displays 3D voorbeelden verkrijgbaar. Een 3D pdf is een interactief 3D bestand waarin u het object (in ons geval een kartonnen display) 360 graden kunt roteren en de van alle kanten bekijken. De 3D pdf's kunnen u helpen bij het opmaken van de bestanden op onze template doordat u inzicht krijgt in de constructie van de display. Ook is een 3D pdf de ideale manier om het product te presenteren of een screenshot te nemen om een voorbeeld te maken van de display met uw print.

Lees meer

Kartonnen displays, goedkoop en doeltreffend. Wat een keuze! 20-06-2018
Kartonnen displays, goedkoop en doeltreffend. Wat een keuze!

Geschikt voor verschillende doeleinden, omgevingen en producten, golfkartonnen displays op maat zijn licht, sterk, doeltreffend, goedkoop en milieuvriendelijk. Onze displays zijn helemaal te personaliseren betreft vorm, afmeting en grafisch ontwerp om uw firmanaam en boodschap te versterken. Producenten eisen hun producten prominent en met kracht te presenteren voor hun netwerk van resellers en distributeurs en aan het einde aantrekkelijker voor de eindgebruikers.

Lees meer

Wat te doen bij een te lage resolutie 11-05-2017
Wat te doen bij een te lage resolutie

Als je eindelijk de afbeelding hebt gevonden die je graag wil, maar de resolutie is te laag, geen zorgen, want er zijn oplossingen voor, om het beter te maken. Als je een afbeelding hebt gevonden, is dat meestal in pixels. Elke pixel is in principe een blokje die een bepaalde kleur heeft en al die blokjes samen, vormen de afbeelding. Wanneer je weinig blokjes hebt, is de foto van lage kwaliteit en is de pixel structuur goed te zien. Wanneer je meer pixels hebt, is de foto scherper en van betere kwaliteit en zullen de pixels minder zichtbaar zijn. Dit merk je vooral als je de afbeelding vergroot.

Lees meer
Meer...
Livechat