Ons machinepark

15-01-2020

Ons uitgebreide machinepark zorgt er voor dat onze materialen op alle bedenkbare manieren kunnen verwerken. Van printers die op groot formaat met de hoogste kwaliteit kunnen printen tot snij- freesmachines die in een handomdraai uw eigen vorm hebben uitgesneden, gevouwen of gefreesd naar de door u gekozen vorm. Ook is het mogelijk om uw print te voorzien van een extra mat of glanzende beschermlaag, dit noemen we lamineren.

Wij proberen altijd de toekomst een stap voor te zijn met onze machines, onze machines zijn dan ook klaar voor de toekomst en uitgerust met de nieuwste technieken zodat ze nog jarenlang mee kunnen in deze snel veranderende wereld. 

 

Ons machinepark:

Flora XTRA 3220LED

Onze flatbed printer is de go-to machine voor panelen, of het nou gaat om hout, kunststof, karton of plexiglas, deze machine biedt de meest nauwkeurige werking en is ook voorzien van witte inkt en vernis!

 

 

Hanway Highjet 2500B UV

Deze kolos van een printer helpt ons elke dag vast te houden aan onze supersnelle levertijden. Deze printer bedrukt tot wel 700m² per uur in de hoogst haalbare kwaliteit. Wat deze printer uniek maakt is dat hij volautomatisch kan werken en je dus niet handmatig elk paneel hoeft te laden

 

 

DYSS Apollo gen4

Onze trouwe printer voor hoge kwaliteit. De printer heeft een breedte van 2600mm en maakt gebruik van de Ricoh Gen4 grayscalemode printkoppen waarmee we hoge kwaliteit tot 1270x1200 (7 picoliter) kunnen printen. Deze machine kan printen met 4 kleuren, CMYK+wit+vernis.

 

 

Flora Hybride roll-to-roll flatbed printer

Deze printer draait op Caldera software en kan printen op een dikte tot 10cm. De printer heeft een maximaal formaat van 320cm en beschikt over 16 konica koppen van 6pl, resolutie 1440 x 1440 dpi, 6 kleuren (CMYK+LC+LM+wit). Ook kan hij roll-to-roll printen op o.a. pvc, textiel, vinyl en linoleum

 

 

DYSS x7 3220 digitale snij-freesmachine

De grootste variant van de X7 serie. Deze machine kan alle materialen snijden, rillen en freesen. Door het automatisch laden van panelen en roll-to-roll doeken kunnen we grote aantallen sneller en nauwkeuriger dan voorheen afwerken tot een formaat van 3250mm breed en oneindige lengte. Deze machine kan grote jobs volautomatisch uitvoeren met hoge snelheid en preciesie.

 

DYSS x7 3216 digitale snij-freesmachine

Deze digitale snij en freesmachine heeft dezelfde breedte als de andere machine maar heeft de halve lengte (1600mm i.p.v. 3180mm), ideaal voor het verwerken voor kartonnen of kunststof panelen. Deze machine heeft geen volautomatische lader en wordt gebruikt ter ondersteuning van onze andere snij-frees machine. 

 

SEI laser NRGL 608

Onze laser plotter heeft een formaat van 1600mm x 2000mm en maakt gebruik van een 230W CO2 laser en een geavanceerd videocamerasysteem. Deze machine blijft ons verbazen in naurkeurigheid en snelheid. Ideaal voor het maken van toonbankdisplays, kleine doosjes of voor het verwerken van hout of plexiglas doordat de rand meteen gepolijst is. 

 

Lamidesk automatische applicatietafel

Deze applicatietafel is de roll-royce onder de laminatietafels, met zijn formaat van 1600mm x 3200mm kunnen wij bijna alle panelen lamineren en bestickeren. De machine kan warm en koud lamineren maar het grootste voordeel is dat alles volledig automatisch gaat en te bedienen is met 2 voetpedalen. De tafel kan ook verlicht worden om een nog duidelijker beeld te geven van het werk.

 

Uniplan Leister lasmachine

Voor het maken van verstevigde randen en tunnels op spandoeken en meshdoeken hebben wij 2 lasmachines van Uniplan. Deze machines hebben een spatel die ongeveer 380 graden wordt, zodra deze in contact komt met PCV smelt het materiaal en wordt stevig aan elkaar gelast door de machine zodat het doek nooit zal scheuren.

 

Emblem easy airpress Ogenpers

Deze pneumatische machine wordt gebruikt om uw spandoek te voorzien van transparante ogen. Het automatische doorvoer systeem zorgt er voor dat de ringen automatisch aangevoerd worden. Deze machine werkt op luchtdruk en kan met hoge kracht de dikke doeken verwerken. De machine heeft een laser systeem om de ringen met hoge precisie te plaaten op de gewenste plek.

 

Professionele laminator

Voor het lamineren van lange panelen maar vooral lange oprolbare materialen gebruiken wij deze machine, deze machine is een roll-to-roll laminator. Dat wil zeggen dat we met deze machine oneindige lengtes kunnen lamineren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld en rol sticker van 50 meter lang! Wij kunnen mat, glans en anti-slip lamineren zonder problemen dankzij onze laminator.

 


 

Samen met ons machinepark en onze uitgebreide ervaring streven wij altijd naar vernieuwing, nieuwe vormen en nieuwe afwerkingen op de meest efficiënte manier.

Zoekt u een bepaalde afwerking voor uw paneel maar staat deze niet op onze website? Twijfel niet en neem contact met ons op! Wij staan open voor alles en kunnen overal een passende oplossing voor vinden. U zult verbaasd zijn van onze mogelijkheden en die van onze machines!

 

 

 

 

Livechat