Beurswand met Rits

 

De beurswand met rits is een zeer bijzonder en handig product. Deze zijn door hun ritsaansluiting erg makkelijk te monteren en af e breken en daardoor gemakkelijk te vervoeren voor naar bijvoorbeeld de volgende beurs.
Door zijn volledige omheining om het frame, heeft u erg vel ruimte voor uw eigen grafisch ontwerp en zal zeker opvallen.

 

Waarom zou u kiezen voor een zipper beurswand?

Een presentatiewand met rits is het ideale product om reclame mee te maken of uw product of dienst te verkopen en is het product om indruk te maken op een beurs. Onze zipp-up displays zijn erg makkelijk in gebruik en snel en makkelijk te monteren en af te breken.

De zipper beurswanden bestaan maar uit een paar onderdelen. Een aluminium frame, bestaande uit meerdere buizen die zo in elkaar te schuiven zijn en een doek van het materiaal Expendable. Dit doek is een 180 gr/m2 stretchmateriaal wat niet rafelt en kreukvrij is en altijd mooi strak zal blijven staan. Dit zorgt voor een erg imposante en indrukwekkende uitstraling.

Aan het materiaal is aan de onderkant een rits bevestigd. Dit maakt het doek ook erg eenvoudig te monteren. U kan het doek zo over het frame heen schuiven, aan de onderkant de rits sluiten en uw eigen beurswand met rits is opgezet.

Niet alleen is deze zipper wall erg makkelijk op te zetten, af te breken en te vervoeren en heeft deze een indrukwekkende uitstraling, maar is ook nog erg voordelig. Zo heeft u uw eigen presentatiewand met rits voor maar €475,-!
Een Zipper wall is volledig te personaliseren met een hoge kwaliteit UV sublimatie print met een grafisch ontwerp dat u zelf kan maken. Dit maakt het ideaal voor reclame of promotie, aangezien de zipper walls zeker de aandacht zullen trekken van de mensen.

 

Waar kun je een presentatiewand met rits gebruiken?

Een zipper wall is een erg universeel product. Zo kan u deze voor meerdere doeleinden gebruiken. Aangezien het grote formaat van de presentatiewanden moet er natuurlijk wel ruimte voor zijn.

Wel zien wij dat een presentatiewand zippit vaak wordt gebruikt op beurzen, exposities en tentoonstellingen. Hier zijn ze ook erg voor geschikt, omdat u voor een goedkope prijs, een compleet geprinte en gemakkelijke presentatiewand heeft, die zeker zal opvallen en deze makkelijk te vervoeren is naar de volgende beurs.

Wat ook erg handig is aan onze zippwalls is dat wanneer u een andere print wil, u deze los kan bestellen en vervolgens het nieuwe doek weer gemakkelijk over het bestaande frame kan zetten. Wilt u alleen een een los doek? Klik hier om een los doek te bestellen en deze zal op maat worden gemaakt.

 

Welke soorten zippwalls zijn er?

Er zijn 2 verschillende soorten beurswanden die wij aanbieden. Zo hebben ze allebei een andere vorm, voor allebei een andere uitstraling. Wij bieden:

Beurswand met rits type Arch

De type Arch bevat een verticaal gebogen vorm in de wand. Deze is aan de zijkant goed te zien. Dit kan voor een erg speciaal en mooi effect geven aan uw presentatiewand. Deze type Arch wordt gemaakt van een frame bestaande uit verschillende losse aluminium buizen die gemakkelijk in elkaar te zetten zijn. Deze type beurswand heeft 2 voeten die ervoor zorgen dat deze rechtop kunnen blijven staan.

Beurswand met rits type Straight

Zoals de naam al zegt, is dit type recht. De straight heeft normale voeten aan de onderkant die hem rechtop houden en een stabilisator stang in het midden, om extra stevigheid te geven aan het geheel. Dit type straight wordt gemaakt met een frame van aluminium buizen die gemakkelijk in elkaar zijn te schuiven. De type straight kan ook tegen een muur aan worden geplaatst, waardoor deze weinig ruimte in beslag neemt qua diepte.

 

Ontwerp uw eigen zipp-up display

Het ontwerpen van uw eigen beurswand met rits is erg gemakkelijk. Wanneer u heeft gekozen van welke vorm en formaat u gebruik wil maken om uw reclame, promotie of ontwerp te laten opvallen, kan u bij ons een stramien aanvragen en kunt u beginnen met ontwerpen.

U hoeft alleen maar rekening te houden met het feit dat deze om de rand heen buigt en daar dus geen belangrijke dingen neer zet. Om het bestand juist aan te leveren, kan u gebruik maken van de aanleverspecificaties. Hierin staat precies beschreven waar u rekening mee moet houden en hoe u het bestand het best aan kan leveren bij ons.

Wanneer u klaar bent met ontwerpen, kan u het bij ons heel gemakkelijk uw beurswand met rits bestellen, door te kiezen welk formaat en vorm, vervolgens uw eigen design uploaden waar u kan kiezen of wij deze nog even controleren of alles juist is aangeleverd en het kleurprofiel correct is. Daarna kan u de levertijd kiezen, vult u uw gegevens in en zetten wij hem voor u in productie.

Als u er niet uitkomt met bestellen of ontwerpen, helpen wij u graag, dus aarzel niet en neem gerust contact met ons op!

 

 

Livechat