Duplicaat van Duplicaat 2

Kartonnen schappendisplays


• Eenvoudig te personaliseren •

• Extra sterke schappendisplays •

• Budget schappendisplays •

• Tweezijdige schappendisplays •

• Schappendisplays met haken •

• Eenvoudig te monteren •

 

De kartonnen schappendisplays zijn ideaal om uw producten in te verkopen. Met elk zijn eigen bijzondere design, hebben onze kartonnen kasten een luxe en royale uitstraling en met uw eigen ontwerp, zullen de schappendisplays zeker aandacht trekken en maakt dit ideaal voor reclame van uw product of dienst. 

Elke schappendisplay heeft zijn eigen voordeel qua ruimte, prijs, makkelijkheidsgraad in montage etc. waardoor er altijd een kast is naar uw wens!

Door de planken en sommige zelfs met haken, kan u al uw producten kwijt om te verkopen en is er erg veel diversiteit in wat u kan verkopen. Door de haken kan u hem zelfs gebruiken voor het verkopen van handdoeken, zonnebrillen etc.

 

Waarom kiezen voor een vakken display?

Niet alleen hebben de schappendisplays een erg luxe en strakke uitstraling en zullen ze zeker opvallen, maar door het gebruik van 3mm EE golfkarton, zijn deze ook nog eens erg goedkoop. Door de vakken in elke display, kan u al uw soorten producten makkelijk verkopen. en door het gebruik van klik- en haakkoppelingen, is deze ook nog vaker te gebruiken en kan u hem gemakkelijk op locatie monteren. 

Ondanks de grote formaten, worden onze displays vlak en klein geleverd doordat met het gebruik van het karton, het omgevouwen kan worden, zonder dat de print beschadigd en dit maakt het ideaal om overal op te zetten.
Kortom, een kartonnen kast met print is bijzonder, makkelijk, herbruikbaar, goedkoop en super handig!

 

Waar gebruik je een kartonnen kast?

De kartonnen displays zijn door hun lichte gewicht en kleine formaat wanneer ze worden geleverd overal makkelijk te monteren en te plaatsen op de plek waar u uw producten wil verkopen. Of u hem nou in een supermarkt, een café of een tankstation wil neerzetten, het kan allemaal! Ook kan u met deze displays uw producten verkopen op concerten, op beurzen, op exposities, het kan overal en wanneer u wil. U kan nadat u hem heeft opgezet bij een beurs en uw producten hebt verkocht hem zelfs weer makkelijk afbreken, gemakkelijk opvouwen en meenemen naar de volgende beurs.

U kan ook de volledige display personaliseren met uw eigen ontwerp en wanneer u van plan bent iets anders te verkopen, kan u door de goedkope prijzen voordelig een nieuwe bestellen met een nieuw ontwerp.

 

Welke verschillende soorten winkeldisplays zijn er?

We hebben veel soorten varianten producten displays. Elk met zijn eigen functie, bijzondere uiterlijk, doel en eigen ontwerp en product mogelijkheden. 

Zo hebben wij bijvoorbeeld een selectie van kasten met haken, zoals de Tweezijdige kast, Kast met 6 haken, Kast met 4 haken, Kast met voor haken en de Blister Display. Deze product kasten hebben niet alleen schappen om uw producten in of op te leggen, maar hebben deze kasten ook blisterhaken, zodat u zelfs producten kan verkopen, die eigenlijk opgehangen zouden moeten worden, zoals handdoeken, theedoeken, zonnebrillen, accessoires, sleutelhangers, noem maar op. Door deze mogelijkheden zal u nooit beperkt worden in het verkopen van uw product met een kartonnen schappendisplay.

Ook hebben we winkel kasten die gespecialiseerd zijn in de kracht en sterkte van een display. Zo is er bijvoorbeeld de Best Schappendisplay 15kg, die maar liefst 15kg kan dragen per plank! Maar ook de Easy-up Schappendisplay 10kg, die niet alleen erg gemakkelijk is om op te zetten, maar ook nog eens 10kg per plank kan dragen!

Buiten de kracht van sommige product kasten,  hebben we natuurlijk ook gedacht aan juist economische displays met de beste prijs, zoals de Budget Schappendisplay, die niet alleen een erg speciaal uiterlijk heeft, 7,5kg per plank kan dragen, maar ook nog eens super goedkoop is! Ook bij de Economy Schappendisplay 5kg hebben we gedacht aan een ontwerp, die 5kg per plank kan dragen en ook nog eens goedkoop is voor u.

Natuurlijk is er ook lang niet altijd genoeg ruimte voor een grote winkel kast. Ook daar hebben we aan gedacht. Zo is er een Schappendisplay Compact, deze kent 2 varianten. Zo is er de Schappendisplay Compact recht en een Schappendisplay Compact schuin. Deze zijn speciaal gemaakt, om zo min mogelijk ruimte in te nemen op de plek waar u uw product wil verkopen, hierdoor zullen ook de kosten laag blijven als u moet betalen voor een plek in een winkel etc.

 

Ontwerp uw eigen producten display!

Als u een product wilt verkopen, moet dat uiteraard een goede uitstraling hebben en daarom kan u elke kartonnen display voorzien van een eigen ontwerp, zodat deze nog meer op valt en mensen direct weten wat ze kopen.

Op aanvraag kunnen wij een stramien leveren van de vakken display die u wilt kopen, waarna u direct los kan gaan met het ontwerpen. Wanneer het ontwerpen wat lastig verloopt, is het ook mogelijk bij Megavista om het ontwerpen voor u te laten doen. Er staan namelijk DTP specialisten voor u klaar om met uw richtlijnen en hulp, een ontwerp voor uw te maken.

Zodra het ontwerp klaar is, kan u deze gewoon via onze website uploaden, waarna wij de door u gekozen display met uw eigen ontwerp in productie zullen zetten. Het ontwerp wordt full-color UV geprint en door het gebruik van ons 3mm EE golfkarton, kan dit met hoge kwaliteit geprint worden. Daarom verzoeken wij u ook om een bestand aan te leveren met minimaal 72dpi in schaal 1:1 als ai. eps of pdf. Natuurlijk is de kwaliteit het beste als u ons het vector bestand aanlevert indien mogelijk.

 

Hoe kan ik mijn producten kast bestellen?

Bestellen bij Megavista kan super snel via onze website. Wanneer u hebt gekozen met welke winkel display u uw product zou willen verkopen, hoeft u alleen maar uw aantal te kiezen, vervolgens uw bestand te uploaden waarbij u nog kan kiezen of u wil dat wij het bestand nog even controleren op eventuele fouten en kleurinstellingen voordat we hem direct in productie zetten. Daarna kiest u uw verpakking en levertijd en kan u hem in de winkelwagen plaatsen. Dan hoeft u alleen nog maar uw gegevens in te vullen en klaar!

Mocht u er niet uitkomen of heeft u nog vragen voor ons, kan u altijd contact met ons opnemen!

 

 

Livechat