Duplicaat van Banner1 Duplicaat van Banner2 Duplicaat van Banner3 Duplicaat van Banner4 Duplicaat van Banner5

Loungeset

 

Onze categorie Loungeset is een verzameling van bij elkaar horende meubels. Zo is er een volledige Loungeset te koop met een salontafel, bijzettafel, fauteuil en bank. Een complete kartonnen loungeset voor een spotprijs. 

Alle producten van de loungeset en nog wat extra producten zijn ook los te bestellen. Hierdoor kunt u uw eigen loungeset samen stellen en een loungeset samen te stellen naar uw wens of wat past bij uw voorkeuren.

De kartonnen meubels kunnen allemaal voorzien worden van een greyscale UV print met uw eigen ontwerp.

 

Waarom een kartonnen meubel?

De loungeset en kartonnen meubels worden allemaal gemaakt van 10mm BBC Havanna karton. Dit karton maakt de meubels erg sterk, waardoor ze meerdere beurzen mee kunnen. Door het gebruik van dit karton zijn ze niet alleen erg sterk, maar door middel van de klik- en haakkoppelingen, kun je deze kartonnen meubels meerdere keren opzetten en weer afbreken om hem weer te vervoeren. Door de aansluitingen worden ze ook vlak geleverd en zijn ze ook elke keer vlak te vervoeren, wanneer u hem ergens anders wil plaatsen. Ons Havanna karton kan worden voorzien van een greyscale UV print met uw eigen ontwerp. Na al deze voordelen, is er nog het grootste voordeel, dat is dat deze kartonnen meubels en de complete loungeset erg voordelig is en u al een complete loungeset heeft, voor maar €250,-

 

Waar kun je kartonnen meubels gebruiken?

De kartonnen meubels kunnen op allerlei plekken worden gebruikt. Zo kun je ze gebruiken bij uw stand op een beurs of expositie om extra op te vallen en de aandacht van mensen te trekken en door de greyscale print, ook nog de kans om reclame te maken. Ook zijn ze te plaatsen in uw kantoorruimte of wachtruimte, om uw ruimte extra uitstraling en sfeer te geven.

Door de sterkte van dit karton, hebben de meubels een lange levensduur. Worden ze veel gebruikt kan u door de spotprijs zo weer nieuwe bestellen. Ook als u het wil gebruiken voor een andere beurs, kan u zo opnieuw een kartonnen meubel bestellen met een nieuw ontwerp. 

 

Welke soorten zijn er?

Wij bieden verschillende soorten kartonnen meubels aan. Zo bieden wij de complete loungeset met salontafel, bijzettafel, fauteuil en bank. Maar ook al deze producten los en nog meer. Naast de onderdelen van de loungeset, bieden wij ook een losse statafel en een losse kinder fauteuil, om de perfecte set voor u te kunnen samen stellen en een set samen te stellen wat het best bij uw doeleinden past.

 

Ontwerp en stel uw eigen loungeset samen

U kan uw eigen loungeset volledig samen stellen en ontwerpen. Wanneer u heeft gekozen voor de voor samengestelde loungeset of welke losse producten u wil, kan u op aanvraag stramienen ontvangen door de door u gekozen producten, waarna u los kan gaan met ontwerpen. De kartonnen producten kunnen worden voorzien van een greyscale UV print. Wanneer u het ontwerp klaar heeft, kan u deze uploaden op onze website en kunnen wij deze gewoon downloaden.

Gelieve het grafische ontwerp aan te leveren als ai. pdf. of eps. Dit zorgt ervoor dat de kwaliteit van uw grafische ontwerp niet verloren gaat en wij deze op hoge kwaliteit kunnen printen.

 

Hoe werkt de bestelling?

Voor het bestellen van uw kartonnen meubels of de loungeset, zijn meerdere opties mogelijk. U kan de volledige loungeset kiezen die wij al samengesteld hebben. Wanneer u er nog een ander product bij de volledige loungeset wil hebben, kan u deze selecteren onder het kopje 'accessoires'. Ook is het volledig uw eigen loungeset samen te stellen door een elk product los te bestellen, maar ook door een product te kiezen en onder het kopje accessoires de andere losse producten te selecteren en de bestelling in 1x keer te doen.

Wanneer u heeft gekozen van welke optie u gebruik wil maken, hoeft u alleen maar uw bestand te uploaden, waarna u nog kunt kiezen of wij het bestand controleren of deze correct, genoeg afloop heeft, de juiste kleuren bevat en hem goed kunnen keuren voor het printen. Daarna hoeft u alleen nog maar de verpakking en de levertijd te kiezen en dan kan u hem zo in het winkelwagentje plaatsen.

Wanneer u u gegevens heeft ingevuld, kan u zo uw kartonnen loungeset bestellen. Zodra dit is gebeurd, zetten wij hem direct in productie.

Als u er niet uit komt met bestellen of ontwerpen of een andere vraag voor ons heeft, neem dan gerust contact met ons op!

 

 

Livechat