Duplicaat van Duplicaat van 1

Toonbank Displays


Product displays

Flyer/folderhouders

Informatie verstrekkers

Displays met eurohaken

Donatieboxen

Specials

 

Toonbankdisplays zijn overal te vinden, kleine displays, meestal van karton waar reclame mee wordt gemaakt op een balie, toonbank of bureau, vaak in een winkel of andere plek met toonbank om op het laatste moment een impulsaankoop van uw klanten uit te lokken. Megavista heeft een groot aanbod aan baliedisplays dus uw ideale kleine promotiedisplay zit er ongetwijfeld tussen! Toonbankdisplays zijn klein en voordelig, hierdoor ziet u ze overal en zijn ze altijd inzetbaar. 

 

Wat is een toonbankdisplay?

Een toonbank display is een kleine kartonnen display die meestal op een balie, naast de kassa, op een toonbank of bureau te vinden is. Ze zijn er in alle vormen en maten. Meestal worden ze tijdelijk ingezet voor een bepaalde actie of promotie. 

Toonbankdisplays zijn door hun formaat vaak erg goedkoop. Mede hierdoor kunnen ze gemakkelijk tijdelijk ingezet worden. Toonbankdisplays zijn altijd gemakkelijk te monteren, in slechts een paar stappen bent u al klaar en kunt u de display gebruiken.

Baliedisplays hebben vaak één of meerdere vakken waar flyers, folder, visitekaartjes of andere papieren in kunnen liggen. Deze zijn bijna altijd A6, A5, of A4 formaat maar kunnen ieder gewenst formaat hebben. 

Ook zijn er toonbankdisplays die puur alleen een afbeelding moeten laten zien, dat zijn vaak kartonnen bordjes met een achtersteun of een pilaar emt meerdere print zijden. Onze toonbank displays kunnen in de meeste gevallen ook nog contour gesneden worden aan de bovenkant, hierdoor zijn ze extra te personaliseren en geeft u ze uw eigen twist. 

Voor veel producten is er wel een display, zo hebben wij kassadisplays specifiek voor wijnflessen, pennen, bakjes etc. Staat de display voor uw product er nog niet tussen? Neem contact met ons op, wij kunnen een maatwerk display voor u realiseren binnen ieder budget!

 

Waarom kiest men voor counterdisplays van Megavista?

Onze klanten kiezen voor ons omdat wij vaak de beste kwaliteit leveren tegen de scherpste prijzen. Doordat we veel standaard formaten hebben kunnen we vrij snel in productie gaan en is al het voorwerk al gedaan. 

Wij gebruiken uitsluitend karton met de hoogste kwaliteit, 1,5mm en 3mm golfkarton is extra stevig en heeft een lange levensduur. Ook kan dit karton fantastisch mooi worden geprint met uw eigen design. Door het gebruiken van het beste materiaal en de hoogste kwaliteit printers zult u verbaast zijn van hoe scherp en levendig uw print wordt geleverd.

Als ons karton op de juiste manier wordt behandeld kan het jarenlang meegaan en ingezet worden voor langdurige acties. Onze baliedisplays zijn altijd meerdere keren af te breken en weer in elkaar te zetten zodat u ze vlak kunt vervoeren als klein pakketje. 

Wij gebruiken geen stansvormen voor het maken van onze productdisplays. Hierdoor zijn wij de voordeligste keuze bij lagere aantallen, wij kunnen scherpe, concurrerende prijzen bieden tot kleine aantallen van ongeveer 500 stuks. 

Megavista is in staat om spoed klussen zonder problemen uit te voeren, zo kunnen wij zelfs binnen 24 uur een groot aantal displays produceren. Heeft u haast? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

 

Welke soorten baliedisplays zijn er?

Wij hebben maar liefst 15 verschillende soorten product displays. Elke uniek in zijn soort en zorgvuldig ontwikkeld met een aantal handvatten: Het formaat moet juist zijn voor op een balie of toonbank, de display moet opvallen, de display moet voordelig zijn en ruimte voor informatie/merkidentiteit maar ook voor de flyer/folder of product bieden waar nodig.

Onze toonbankdisplays zijn in feite in te delen in verschillende 3 categorieën met ieder zijn/haar eigen doel;

Flyer/folderhouders:

Onze flyer/folderhouders zijn bedoeld om flyers, folders, tickets, formulieren en visitekaartjes tentoon te stellen en aan te bieden aan klanten of bezoekers. Deze displays worden standaard geleverd voor A formaten maar kunnen op aanvraag aangepast worden naar ieder gewenst formaat. Displays die onder deze categorie vallen zijn de Folderhouder, de Flyerhouder, de Tentkaart, de A5 folderdriehoek, de verstelbare A4 toonbankdisplay en de FLIP folderhouder.

Productdisplays:.

De productdisplays zijn bedoeld om een specifiek product te presenteren, in de meeste gevallen zullen er dan uitsparingen in de display zodat u uw product hierin kan steken of op kan leggen, voor ieder product is een display te realiseren! Wilt u bijvoorbeeld aanstekers, kaarsen, lolly's of blikjes verkopen op een balie? Geen probleem, kies voor de displays van Megavista! Displays die onder deze categorie vallen zijn de Fleshouder, Toonbankdisplay, bakjeshouder en de tafel expo.

Informatiedisplays:

De informatiedisplays zijn puur bedoeld om een boodschap of informatie te tonen, deze displays hebben geen ruimte voor een product of folder maar kunnen op een stijlvolle, voordelige manier de aandacht trekken van uw klanten. De displays zijn gemakkelijk in elkaar te zetten en zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en formaten, van vlakke contourgesneden display tot een kartonnen pilaartje met print aan 4 zijden. Displays die onder deze categorie vallen zijn de Tentkaart, de Vierzijdige toonbankdisplay, de Vlakke toonbankdisplay, de Contourgesneden vlakke toonbankdisplay, en de Driehoeks toonbankdisplay.

 

Een toonbank display met uw eigen ontwerp

De baliedisplays van Megavista kunnen simpel aangekleed worden met uw eigen ontwerp, we hebben voor iedere display een template op maat zodat u deze kunt invullen met uw design. Zie het maar als een kleurplaat, wij geven u de contourlijnen en u vult hem in! 

Alle displays kunnen contourgesneden worden in de door u bedachte vorm, wilt u bijvoorbeeld uw logo laten uitsteken aan de bovenkant van de display? Lever de ingevulde template aan met een extra laag waarin u uw snijpad aangeeft. 

Al onze displays zijn aan te passen naar uw wens, wilt u bijvoorbeeld een formaat aanpassen of de diepte van een folderbakje? Dit is altijd mogelijk.

Het is zelfs mogelijk om een compleet nieuwe kassadisplay te laten ontwikkelen, specifiek voor uw product of boodschap. Megavista is in staat om maatwerk te leveren tegen scherpe prijzen. Het enige wat we van u nodig hebben is een idee of schets van de display die u wenst en onze specialisten gaan meteen voor u aan de slag. Binnen één dag heeft u al een 3D voobeeld van uw eigen display zodat u hem van dichtbij kunt bekijken voordat de display in productie wordt gezet.

 

Baliedisplays gemakkelijk en snel besteld

In slechts een paar stappen kunt u uw eigen displays bestellen bij Megavista. Nadat u een product heeft gekozen kunt u simpelweg een aantal invoeren, uw bestanden uploaden, de verpakking en levertijd kiezen en daarna het product in uw bestelwagen plaatsen. Nadat u de bestelling hebt geplaatst hoeft u alleen nog maar te wachten totdat uw bestelling klaar is!

 

 

Livechat