Donatieboxen

 

Onze donatiebox is speciaal ontwikkeld als goedkope oplossing om donaties te verzamelen. Door het gebruik van 3mm EE golfkarton of 1,5mm E golfkarton is deze erg licht, maar toch erg stevig.

De Donatiebox kan overal geplaatst worden, zoals op een balie of toonbank, naast de kassa of op een bureau. Door uw eigen ontwerp valt de donatie box erg op en zal deze de aandacht van de klanten trekken om zoveel mogelijk giften te verzamelen.

Naast het verzamelen van donaties zijn deze kartonnen displays ook ideaal om ingevulde formulieren, visitekaartjes, stembiljetten etc. te incasseren.

De donatieboxen worden full-color UV geprint met uw eigen design en vlak geleverd als simpel bouwpakket.

 

Ontwerp uw eigen donatiebox?

U kunt bij ons uw eigen donatie doos ontwerpen. U heeft een keuze uit 2 verschillende formaten de grote variant of de kleine variant. Op aanvraag kan zelfs een stramien worden geleverd, als u er niet uitkomt met ontwerpen. Ook kan u de crowner volledig aanpassen met een vorm en ontwerp naar uw wens voor uw kartonnen donatiebox, ook is Megavista in staat om een ontwerp voor u te maken. Onze grafisch ontwerpers hebben een ruime ervaring en kunnen voor iedere actie een passend ontwerp maken.

Wanneer u uw ontwerp klaar heeft, kan u na het selecteren van de juiste afmeting en het kiezen van het aantal, uw bestand uploaden. Graag het bestand uploaden als een ai. eps. of pdf. zodat de kwaliteit van uw ontwerp niet verloren gaat.

Zodra u uw bestand heeft geüpload, kan u nog kiezen voor een bestandscontrole. Dit houd in dat wij uw bestand gaan controleren of alles klopt en er geen fouten in zitten en of hij klaar is om te produceren. Het zou natuurlijk zonde zijn, als er straks een fout zit in bijvoorbeeld 200 donatieboxen.

Wanneer u alles heeft ingevuld, kan u doorgaan met bestellen en is uw ontwerp bij ons aangeleverd en kunnen wij hem voor u produceren.

Wilt u iets anders verzamelen dan vlakke objecten? De vorm van de gleuf kan altijd worden aangepast naar een andere vorm van bijvoorbeeld batterijen, pennen of 3D brillen, alles kan! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Voordelen van een kartonnen donatiebox / verzameldoos

Een kartonnen donatiebox heeft meerdere voordelen vergeleken met plexiglas donatieboxen. De kartonnen donatiedozen worden gemaakt van 3mm EE golfkarton voor het grote formaat en 1,5mm E golfkarton voor het kleine formaat. De kartonnen varianten hebben de volgende voordelen ten opzichte van een donatie box plexiglas:

  • Een verzamel box van karton is in eerste instantie een stuk lichter dan plexiglas.
  • Ook is ons karton erg stevig en met de juiste verwerking, zal deze niet kromtrekken of doorbuigen.
  • Daarbij is ons karton ook goedkoop en snel te verwerken, wat resulteert in producten met een lage prijs.
  • De donatieboxen worden klein, vlak en licht geleverd.
  • Door het gebruik van karton, kan deze namelijk opgevouwen worden, zonder de print te beschadigen.
  • Op karton is het mogelijk full-color UV te printen met erg hoge kwaliteit, hierdoor valt uw donatiebox erg op.
  • Doormiddel van koppelingen zoals haak- en kliksluitingen, is deze gemakkelijk te monteren en kun je hem hergebruiken. Door deze koppelingen is lijm en tape ook niet meer nodig.

 

 

Livechat