Duplicaat van 1

Lifesizers / Uitgesneden vormen

 

Uw eigen foto levengroot op karton!  Een uitgesneden vorm is een foto van een persoon of object geprint en contourgesneden uit karton met een steun aan de achterkant, net echt! Mensen kunnen bijvoorbeeld naast een lifesizer gaan staan om een foto te maken. doordat de lifesizers levensgroot worden gemaakt lijkt het net alsof er een echt persoon naast u staat!

 

Wat is een kartonnen lifesizer?

Een kartonnen lifesizer is een levensgroot persoon of object geprint op karton en in vorm uitgesneden, net alsof deze persoon of object daadwerkelijk aanwezig zijn! Denk bijvoorbeeld aan een grote kartonnen pop op van iemands idool, een tube tandpasta van 2 meter hoog of een kartonnen chimpansee, je kan het zo gek niet bedenken of je kan het maken van karton!

Onze lifesizers worden gemaakt van stevig 3mm EE golfkarton en voorzien van een steun op de achterkant zodat hij uit zichzelf kan blijven staan, de lifesizers zijn opklapbaar en dus klein te vervoeren!

De kartonnen poppen zijn er in verschillende maten, voor enkele personen, duos of zelfs hele groepsfotos van wel 300cm breed en 200cm hoog!

 

Wat is het voordeel van een kartonnen lifesizer?

Een kartonnen uitgesneden standee is in principe een foto van een persoon of object, met hoge kwaliteit geprint op karton en precies langs het contour gesneden. De uitgesneden vormen worden voorzien van een achtersteun van karton aan de achterkant waardoor hij rechtop kan blijven staan. Als de kwaliteit van de foto hoog genoeg is en de schaal/formaat klopt kan het net lijken alsof het product of persoon er daadwerkelijk staat!

Het feit dat ze van karton gemaakt worden heeft een aantal voordelen. 

  • Karton is zeer licht van gewicht, hierdoor is het gemakkelijk mee te nemen en te verplaatsen.

  • Golfkarton kan dubbelgeslagen worden. hierdoor halveert het formaat van uw display, dit is gunstig voor het vervoer en dus ook de verzendkosten.

  • Ons karton is heel stevig en zal nooit zomaar knikken.

  • Wij printen het karton in de hoogste kwaliteit met UV printtechnieken.

  • Ons karton heeft een strak uiterlijk en laat geen duidelijke lijnen of strepen achter in uw print.

  • Doordat karton op zich een goedkoop materiaal is kunnen wij onze lifesizers aanbieden met extra lage prijzen.

 

Wanneer en waar zet men een uitgesneden standee in?

Een uitgesneden standee is altijd effectief. U kunt bijvoorbeeld displays van artiesten laten maken zodat gasten bij een concert op de foto kunnen met de artiesten, of acteurs bij een bioscoopfilm! Maak een display van een bruidspaar voor een trouwerij of een foto van je collega bij zijn jubileum. De mogelijkheden zijn eindeloos en vragen alleen om uw creativiteit.

Lifesizers worden veelal gekocht als cadeau, vaak wordt er een foto van een bekende persoon op geprint voor iemand die fan is van deze persoon. De cutouts zijn bedoeld voor binnen gebruik maar kan ook tijdelijk buiten ingezet worden mits er weinig wind staat en het droog is. 

Uitgesneden vormen zijn niet gelimiteerd aan de vormen van mensen! Wilt u een levensgrote vorm van een object zoals een koffiezetapparaat, boom, een fiets of een brievenbus? Noem maar op, alles is mogelijk! Iedere vorm is mogelijk om te maken en zal altijd opvallen!

Dit type display is ook ideaal om een super grote text of logo van te maken. Zo kunt u een gigantische tekst laten maken met letters van wel 2 meter hoog! Ook kunt u uw bedrijfslogo heel groot laten maken, precies langs de rand gesneden zodat u alleen het logo ziet. Ook worden deze voorzien van een achtersteun zodat u hem rechtop kunt zetten op de beurs, in uw winkel of kantoor.

 

Welke soorten lifesizers zijn er?

Ons web assortiment bestaat uit 5 verschillende lifesizers, 4 gemaakt van 3mm EE golfkarton in verschillende formaten en één van 16mm honeycomb karton. Wilt u een lifesizer van een ander materiaal zoals 10mm forex smart of zelfs gemaakt van hout? Geen probleem, neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De formaten van de displays zijn maximale formaten, zolang het door u aangeleverde snijpad hier binnen valt is het geen probleem. Kies dus zorgvuldig het juiste formaat zodat u nooit te veel betaald!

Wij bieden 4 standaard formaten lifesizers op 3mm EE golfkarton

75x200: Ideaal voor een foto van één persoon of een smal object, tevens het meest verkochte en voordeligste formaat.

150x200: Dit is het beste formaat voor een foto van 2 personen of een object voor als u net niet genoeg hebt aan 75cm breed.

230x150: Dit is een lifesizer met een horizontaal perspectief, deze kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor de vorm van een auto of een groepje mensen.

300x200: Deze extra grote uitgesneden standee is gemaakt van 2 standees van 150x200cm naast elkaar geplakt met de meegeleverde plakstrook. Hierdoor kunt u een super grote foto van bijvoorbeeld een gebouw of een compleet voetbal elftal laten maken!

Wilt u een sterkere lifesizer die extra lang mee gaat? Kies dan voor de uitgesneden standee gemaakt van honeycomb karton. Dit karton van hoge kwaliteit is een stuk dikker dan 3mm EE golfkarton, hierdoor staat deze display steviger en kan hij veel beter tegen een stootje. Deze display is vooral bedoeld voor langdurig gebruik. Doordat het karton B1 brandvertragend is gecertificeerd mag hij overal neergezet worden, op een beurs of andere openbare ruimte! Deze display heeft een maximaal formaat van 155x240cm. 

 

Ontwerp je eigen uitgesneden persoon of object

Het ontwerpen van een lifesizer is vaak niet moeilijk, meestal is het alleen een foto van een persoon of object. Om de print er extra uit te laten springen adviseren wij om een witte rand om uw foto te maken van ongeveer 3cm dik. Hierdoor valt de cut-out niet weg in de achtergrond maar valt hij echt op! 

Wij kunnen geen templates of stamienen leveren voor dit product omdat elke contour gesneden vorm uniek is! Wij adviseren om uw persoon of object uit te snijden in Photoshop of Illustrator en hier een snijpad omheen te tekenen, het snijpad zult u later ook moeten aanleveren zodat wij weten waar we hem moeten uitsnijden. Zorg er voor dat uw snijpad zo simpel en vloeiend mogelijk is, geen scherpe hoeken zoals een uitstekende vinger of een pluk haar omdat deze vaak te klein zijn en snel kunnen afbreken. In dit geval kunt u er beter ruim omheen tekenen zodat het één mooi geheel blijft. Een uitsteeksel mag nooit kleiner zijn dan 7x7cm.

Komt u er niet uit met het maken van een snijpad? Onze DTP specialisten kunnen in een korte tijd een snijpad op maat voor u realiseren, specifiek voor uw eigen foto! Neem contact met ons op voor het op maat maken van tekeningen.

 

De leukste manier om jouw bedrijf en evenement aan te kleden!

Lifesizers vallen op! Ze zijn ruim, voordelig en grootschalig inzetbaar. Trek de aandacht door een leger aan lifesizers neer te zetten, eenvoudig te bestellen, in elkaar te zetten en ook weer af te breken.

Gebruik de lifesizers als bewegwijzering, een unieke en opvallende manier om informatie te tonen, niet alleen als rechthoekig bordje maar elke denkbare vorm.

Maak een bos van bomen en planten van karton op een event voor kinderen, maak levensgrote modellen van auto's in je showroom of grote wijnvaten van karton in je restaurant!

 

Hoe kan ik mijn display bestellen?

Een cut-out bord bestellen bij Megavista is simpel en snel! Kies je formaat en materiaal, kies je levertijd en verpakking en upload je bestanden. Klik op in winkel wagen en nu hoeft u alleen nog maar uw gegevens in te vullen!

Voor het versturen adviseren wij om een doos bij te bestellen zodat we zeker weten dat uw uitgesneden figuur netjes bij u aan komt, wilt u de display zelf bij ons komen halen? dan is alleen noppenfolie genoeg.

De foto die we moeten printen ontvangen we graag als .pdf met minimaal 72dpi in schaal 1:1, het snijpad mag alleen als vector bestand aangeleverd worden, dit kan bijvoorbeeld een .eps, een .dxf of een .ai zijn. 

 

 

Livechat