Hekwerk doeken

 

 

Bij Megavista kunt u voordelig bouwhekdoeken & dranghekdoeken op maat laten maken en bestellen tegen een voordelige prijs. Bouwhekdoeken en dranghekdoeken zijn erg populair geworden bij tal van festivals en bouwprojecten. Niet alleen maakt het van een bouwplaats een aantrekkelijker aanzicht, het biedt ook de kans om reclame te uiten op de locatie. Bovendien is hekwerk een geweldige manier om reclame te maken voor uw bedrijf of merk. Hiermee kunt u het hekwerk rond uw project gebruiken als privacy scherm en reclame uiting. Bestel online uw bouwhekdoeken en dranghekdoeken bij Megavista.nl


Pronken met uw merk of bedrijf op bouwhekdoeken

Privacyschermen van bedrukt mesh of pvc materiaal zorgen ervoor dat het merk van uw bedrijf opvalt en zichtbaar is voor iedereen. Ook zijn deze doeken geschikt voor bouwhekken die voor festivals worden gebruikt. Laat uw merk of bedrijf opvallen door een op maat gemaakt bedrukt privacyscherm van hoge kwaliteit. 
Wij drukken uw bedrijfsnaam, logo, advertenties, afbeeldingen en ontwerpen op een breed scala aan mesh- en pvc doeken voor verschillende toepassingen. Of u nu op zoek bent naar spandoeken voor bouwhekken, festivalhekken of spandoeken voor andere toepassingen. Megavista heeft het en helpt uw bedrijfsmerk naar voren te brengen waar de doelgroep het kan zien.
 

Voordelen:

  • Logo branding & marketing
  • Verbeter het aanzicht van een bouwplaats
  • Bescherm en verberg bouwplaatsen
  • Op maat gemaakte oplossingen voor commerciële aankleding

 

Bouwhekdoeken en dranghekdoeken bestellen

Een bouwplaats ziet er over het algemeen niet erg gezellig uit. Gebruik daarom de bouwhekdoeken met uw opdruk en bestel ze bij Megavista om de bouwplaats een betere uitstraling te geven en ook nog de kans te benutten om reclame te maken. Bij dranghekken geld natuurlijk exact hetzelfde. De hekken heb van zichzelf niet een hele fraaie uitstraling en daarom is het een goed idee om de hekken op te vrolijken met dranghekdoeken van Megavista. Een goede tip hierbij is om een dubbelzijdig geprint spandoek te bestellen, zodat jouw reclame uiting van beide kanten goed naar voren komt. Bestel uw spandoeken voor bouwhekken en drankhekken bij Megavista.nl.
 

Livechat