Spandoek met frame

 

 

 

Bestel spandoeken met frame online in onze webshop. Een spandoek met frame uit onze webshop wordt geleverd met aluminium buizen en elastieken zodat het spandoek altijd strak in het frame hangt. De eenvoudige montage maken spandoeken met frames enorm populair. Het frame dat geleverd wordt bij de bestelling varieert in diktes. Er kunnen buizen van  34mm, 42mm en 48mm bij het spandoek worden geleverd. Ook is het erg makkelijk om de bestelling te plaatsen bij ons op de website en rekent de calculator direct de prijs uit. 

 

Voordelen van spandoekframes

De PVC-banners die in de frames zijn geïnstalleerd, kunnen eenvoudig worden vervangen om samen te vallen met uw huidige promotie of evenement. We kunnen frames leveren in volledig op maat gemaakte formaten, zodat u optimaal gebruik kunt maken van de ruimte. Verder kunnen wij goedkoop- en snel leveren.

 

PVC Spandoek met frame

Spandoeken met frame zijn een uitstekende manier om in full color een digitaal bedrukt spandoek professioneel weer te geven op de gevel. Deze spandoeken worden kant en klaar geleverd met een passend frame van aluminium. Geef het spandoek een nette en professionele uitstraling. Ook is het heel gemakkelijk om de spandoeken te vervangen wanneer er een ander ontwerp opgehangen moet worden. Door het aluminium frame en de bevestiging wordt het spandoek altijd recht en strak getrokken. Wij zijn gespecialiseerd in grote spandoeken met frames voor grootformaat banners. 

 

Wind doorlatend Spandoek met frame

Geperforeerde spandoeken zijn geschikt voor zowel binnen als buiten. De geperforeerde spandoeken zijn enigszins wind doorlatend en zijn daarom beter om te gebruiken op winderige locaties. Ook zijn dit soort spandoeken geschikt om te gebruiken voor speaker walls op festivals. Daarnaast is het ook nog een voordeel dat deze doeken lichter zijn en daarom hanteerbaarder, zeker wanner ze in een groot formaat worden besteld.

 

Spandoek met frame op maat

We bieden een complete oplossing voor het maken van aangepaste binnen- en buiten spandoeken met frames (elastieken altijd inbegrepen). Upload uw eigen ontwerp in onze configurator en bestel het gewenste spandoek formaat.
Van het standaard pvc spandoek tot geperforeerd spandoek met frame die bedoeld zijn om binnen- en buiten te worden gehangen. Bent u opzoek naar een oplossing voor uw bedrijf? Wij van Megavista kunnen u ondersteunen bij het kiezen van het juiste materiaal en maat voor de toepassing waarvoor het gebruikt gaat worden. Wanneer u er niet uitkomt bij het bestellen staat één van onze specialisten u graag te woord. 
 

Livechat