Spandoek bedrukken

 

 

 

Wil je groots opvallen? Laat dan een spandoek maken bij Megavista. Het is een kleine moeite om groots op te vallen. Wij leveren hoge kwaliteit reclamedoeken tegen scherpe prijzen. Onze spandoeken kunnen dubbelzijdig worden bedrukt en enkelzijdig. Daarnaast is het mogelijk voor verschillenden soorten materiaal te kiezen zoals Meshdoek, PVC zeildoek en Tex Banner. Spandoeken bedrukken is de manier om goed op te vallen, laat ze bedrukken bij de spandoekspecialist Megavista uit Assen!

 

Spandoek laten drukken voor verschillende doeleinden

Banners kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Gebruik ze bijvoorbeeld bij een beurstand om merkherkenning te creëren. Voor bijna elk evenement dat jouw bedrijf host of bijwoont, kan een aangepaste banner helpen de marketingboodschap te verspreiden. Er zijn verschillende bannerformaten beschikbaar, zodat degene gekozen kan worden die het beste past bij jouw bedrijf.  
Een doek bedrukken op groot formaat is een geweldige optie voor gebruik op een congres, terwijl een middelgrote banner ideaal is om de aandacht te vestigen op een nieuw product in de winkel. Banners zijn gemaakt voor gebruik binnen en buiten. Daarom is het mogelijk buiten matriaal (Spandoek 510gr/m²) van hoge kwaliteit te kiezen voor reclame aan de buitenkant van het bedrijf of winkel. 
Indoorbanners zijn bestand tegen normaal gebruik in het bedrijf en beide typen bieden een langdurige duurzaamheid. Banners kunnen op verschillende manieren worden opgehangen, zodat je kunt kiezen hoe de boodschap van jouw bedrijf het best kunt uitdrukken. Selecteer een verticaal of horizontaal ontwerp dat een uniek beeld creëert. 

 

Reden om een spandoek te laten bedrukken?

Maak een grote indruk voor lage kosten. Onze bedrukte spandoeken kunnen voor alle gelegenheden worden gebruikt. Zowel voor zakelijke doeleinden als privé doeleinden. De banners van de verjaardagspartij maken de perfecte decoratie bijvoorbeeld als een mijlpaal is behaald zoals wanneer iemand 30, 50 of 60 jaar oud is geworden. Of maak een spandoek voor een voetbal wedstrijd. Daarnaast is een veelgebruikte toepassing van spandoeken het promoten van een bedrijf, product of service. Onze bisonyldoeken zijn duurzaam en waterbestendig, dus ze werken geweldig binnen en buiten. Heb je hulp nodig bij het ontwerp of uw bestelling? Neem dan contact op met één van onze specialisten of kom langs bij ons in Assen.

 

Spandoeken met frame

Spandoeken met frame zijn een uitstekende manier om in full color een digitaal bedrukt spandoek professioneel weer te geven op de gevel. Deze spandoeken worden kant en klaar geleverd met een passend frame van aluminium. Geef het bisonyldoek een nette en professionele uitstraling. Ook is het heel gemakkelijk om de spandoeken te vervangen wanneer er een ander ontwerp opgehangen moet worden. Door het aluminium frame en de bevestiging wordt het spandoek altijd recht en strak getrokken. Wij zijn gespecialiseerd in grote spandoeken met frames voor grootformaat banners.

 

Reclametips voor bedrukte bisonyl doeken

In een wereld waar zoveel informatie wordt verstuurd naar elk individu is het niet altijd even makkelijk om op te vallen met reclamemateriaal. Daarom geven wij hieronder een aantal tips waar je rekening mee moet houden bij het bedrukken van een spandoek:

  • Gebruik pakkende korte zinnen en niet te veel tekst, de tekst moet in één oogopslag leesbaar zijn.
  • Zorg er voor dat het ontwerp van het spandoek overeenkomt met de huisstijl van uw bedrijf, hierdoor creeër je merkherkenning.
  • Plaats geen teksten of belangrijke data binnen 5cm vanaf de rand, in deze ruimte maken wij de zoomafwerking en ophang ogen.
  • Maak gebruik van de grote formaten, spandoeken zijn relatief goedkoop, ook in enorme formaten, maak hiervan gebruik, maak het groots!
  • Gebruik afbeeldingen met voldoende resolutie, minimaal 72DPI is bij ons de maatstaaf om te voorkomen dat er pixels te zien zijn in uw print.

 

Welk spandoekmateriaal werkt het beste voor mij?

Wanneer je een banner laat bedrukken is het belangrijk dat het juiste materiaal wordt gekozen. Banners kunnen namelijk voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Er zijn verschillende soorten materiaal beschikbaar voor elke toepassing. Hieronder een opsomming van ieder soort materiaal en waarvoor deze gebruikt dient te worden.

- Spandoek 510gr/m²

   PVC Frontlit 510gr/m² is het standaard bisonyl materiaal. Te gebruiken voor binnen en buiten met alle afwerkingen en formaten. Dit materiaal beschikt over B1 brandvertragend certificaat en wordt full-color UV geprint met uw eigen ontwerp.


- PVC meshdoek

   PVC meshdoek is een windddoorlatend materiaal waardoor ook grote afmetingen zonder enige problemen buiten gebruikt kunnen worden. Te gebruiken voor binnen en buiten met alle afwerkingen en formaten. Dit materiaal beschikt over B1 brandvertragend certificaat en wordt full-color UV geprint met uw eigen ontwerp.


- PVC zeildoek verdruisterend 700gr/m²

   PVC zeildoek verduidterend 700gr/m² is een extra dik materiaal die opgebouwd is uit meerdere lagen, hierdoor kan er geen licht vanaf de achterkant door het doek heen schijnen en is het zelfs mogelijk om dubbelzijdig te printen! Te gebruiken voor binnen en buiten met alle afwerkingen. Dit materiaal beschikt over B1 brandvertragend certificaat en wordt full-color UV geprint met uw eigen ontwerp.

- Airtex greyback/behang

   Airtex greyback/behang is een unieke manier om uw pand aan te kleden omdat het gebruikt kan worden al behang. Onze rollen zijn 3,2m breed, hierdoor is het in de meeste gevallen mogelijk om de hele muur in één strook te maken in plaats van met banen zoals bij traditioneel behang. Het materiaal is soepel en gemakkelijk aan te brengen. Airtex greyback heeft een grijze backing waardoor eventuele kleuren achter de print niet door het materiaal heen zullen schijnen. Ook is Airtex B1 brandvertragend en uitwasbaar.

 

Levering binnen 24 uur

In de meeste gevallen kunnen wij binnen 24 uur leveren, neem contact met ons op voor de mogelijkheden bij spoed.

 

 

Livechat