FAQ

  Welk promotiemateriaal gebruik je in een winkel? 10 low-cost ideeën 01-10-2021
  Welk promotiemateriaal gebruik je in een winkel? 10 low-cost ideeën

  Je hebt een winkel en wilt groeien, je omzet verhogen, maar hoe doe je dat? Ieder bedrijf heeft zichtbaarheid en dus reclame nodig, het lijkt soms alsof alleen grote bedrijven toegang hebben tot effectieve reclamemiddelen, in dit blog lichten wij toe waarom dit niet waar is, effectieve reclame kan met elk budget en kan ieder bedrijf helpen om te groeien en meer aandacht te krijgen!

  Lees meer

  Voorbereiden beursdeelname: waar moet je aan denken? 24-09-2021
  Voorbereiden beursdeelname: waar moet je aan denken?

  De knoop is doorgehakt, je gaat deelnemen aan een beurs. Je wilt je bedrijf laten zien aan het grote publiek en je bedrijf naar een hoger niveau brengen, maar hoe doe je dat?  In dit blog leggen wij van a tot z uit waar je aan moet denken, wat je nodig bent en in welke volgorde je jouw deelname aan de beurs het beste kan aanpakken.

  Lees meer

  Snijden, frezen of laseren? 07-04-2020
  Snijden, frezen of laseren?

  Dankzij onze printers, snijplotters, freesmachines, laserplotters en ervaring zijn we specialisten geworden in het verwerken van plaatmateriaal. Wij kunnen alle afwerkingen zoals printen, contoursnijden, laseren en frezen in huis doen, hierdoor bieden we de scherpste prijzen, de snelste levertijden en het mooiste product.

  Lees meer

  Ons machinepark 15-01-2020
  Ons machinepark

  Ons uitgebreide machinepark zorgt er voor dat onze materialen op alle bedenkbare manieren kunnen verwerken. Van printers die op groot formaat met de hoogste kwaliteit kunnen printen tot snij- freesmachines die in een handomdraai uw eigen vorm hebben uitgesneden, gevouwen of gefreesd naar de door u gekozen vorm. Ook is het mogelijk om uw print te voorzien van een extra mat of glanzende beschermlaag, dit noemen we lamineren.

  Lees meer

  Op maat gemaakte display van karton 10-07-2019
  Op maat gemaakte display van karton

  Zoekt u een op maat gemaakte kartonnen display? Dan bent u bij Megavista op het juiste adres, wij zijn in staat om in een korte tijd een complete display op maat te ontwikkelen voor iedere toepassing en van elk materiaal. Het enige wat we van u nodig hebben is een idee en onze specialisten doen de rest!. Wilt u bijvoorbeeld een kast in de vorm van een fles of een toonbankdisplay met licht en geluid? Wij helpen u verder!

  Lees meer

  Lijkt uw 3D pdf leeg? Lees hier hoe u dit kan oplossen. 28-01-2019
  Lijkt uw 3D pdf leeg? Lees hier hoe u dit kan oplossen.

  Op onze website zijn van alle kartonnen displays 3D voorbeelden verkrijgbaar. Een 3D pdf is een interactief 3D bestand waarin u het object (in ons geval een kartonnen display) 360 graden kunt roteren en de van alle kanten bekijken. De 3D pdf's kunnen u helpen bij het opmaken van de bestanden op onze template doordat u inzicht krijgt in de constructie van de display. Ook is een 3D pdf de ideale manier om het product te presenteren of een screenshot te nemen om een voorbeeld te maken van de display met uw print.

  Lees meer

  Kartonnen displays, goedkoop en doeltreffend. Wat een keuze! 20-06-2018
  Kartonnen displays, goedkoop en doeltreffend. Wat een keuze!

  Geschikt voor verschillende doeleinden, omgevingen en producten, golfkartonnen displays op maat zijn licht, sterk, doeltreffend, goedkoop en milieuvriendelijk. Onze displays zijn helemaal te personaliseren betreft vorm, afmeting en grafisch ontwerp om uw firmanaam en boodschap te versterken. Producenten eisen hun producten prominent en met kracht te presenteren voor hun netwerk van resellers en distributeurs en aan het einde aantrekkelijker voor de eindgebruikers.

  Lees meer

  Wat te doen bij een te lage resolutie 11-05-2017
  Wat te doen bij een te lage resolutie

  Als je eindelijk de afbeelding hebt gevonden die je graag wil, maar de resolutie is te laag, geen zorgen, want er zijn oplossingen voor, om het beter te maken. Als je een afbeelding hebt gevonden, is dat meestal in pixels. Elke pixel is in principe een blokje die een bepaalde kleur heeft en al die blokjes samen, vormen de afbeelding. Wanneer je weinig blokjes hebt, is de foto van lage kwaliteit en is de pixel structuur goed te zien. Wanneer je meer pixels hebt, is de foto scherper en van betere kwaliteit en zullen de pixels minder zichtbaar zijn. Dit merk je vooral als je de afbeelding vergroot.

  Lees meer
Livechat