Nieuws

  Spatschermen op maat 30-04-2020
  Spatschermen op maat

  Zoekt u op korte termijn een spatscherm dat op maat is gemaakt voor uw winkel, praktijk of kantoor? Bij Megavista kunnen we maatwerk realiseren tegen de scherpste prijzen en de snelste levertermijn. Ook plexiglas wanden voor in uw auto, bestelwagen of werkbus zijn mogelijk.

  Lees meer

  Producten die helpen bij preventie van het Coronavirus 31-03-2020
  Producten die helpen bij preventie van het Coronavirus

  Zoekt u op korte termijn producten om uzelf en/of uw werknemers te beschermen tegen het Coronavirus (Covid-19) in uw winkel, kantoor, atelier of salon? Dan bent u bij Megavista in Assen op het juiste adres, wij zijn continu bezig om nieuwe producten te bedenken die de winkeliers en ondernemers kunnen helpen om toch door te kunnen werken tijdens deze crisis.

  Lees meer

  Lijkt uw 3D pdf leeg? Lees hier hoe u dit kan oplossen. 28-01-2019
  Lijkt uw 3D pdf leeg? Lees hier hoe u dit kan oplossen.

  Op onze website zijn van alle kartonnen displays 3D voorbeelden verkrijgbaar. Een 3D pdf is een interactief 3D bestand waarin u het object (in ons geval een kartonnen display) 360 graden kunt roteren en de van alle kanten bekijken. De 3D pdf's kunnen u helpen bij het opmaken van de bestanden op onze template doordat u inzicht krijgt in de constructie van de display. Ook is een 3D pdf de ideale manier om het product te presenteren of een screenshot te nemen om een voorbeeld te maken van de display met uw print.

  Lees meer
Livechat