Banner1 Banner2 Banner3 Banner4 Banner5 Banner6 Banner7

Beursstands

 

Bent u van plan om op de beurs of een expositie te gaan staan? Dan bent u bij Megavista op het juiste adres, wij hebben alles in huis om van uw stand een groot succes te maken! Van de stand zelf tot meubels en alle accessoires die hierbij horen, wij regelen het voor u! Wij hebben een grote ervaring op het gebied van het verwerken van karton en het op maat maken van beursstands.

 

Beursstand

Een beursstand is in feite uw eigen 'kamer“ op een beurs of expositie, de bedoeling is om zo veel mogelijk aandacht te creëren en zo sterk mogelijk op te vallen zodat u meer naamsbekendheid krijgt, dit resulteert vanzelfsprekend in nieuwe contacten en zelfs klanten. Kortom, onmisbaar en van groot belang.

Megavista heeft veel ervaring in het maken van stands, zo hebben wij een zeer ruime keuze uit vooraf bedachte types in alle formaten maar zijn we ook in staat om een volledige stand op maat te maken, uniek en opvallend. 

Beursstands worden doorgaans gemaakt van textielframes, pop-up wanden of een constructie van Honey-comb karton. De stands van karton spannen hierin de kroon doordat het materiaal oneindig creatief in te zetten is, hierdoor zult u nooit dezelfde stand hebben als uw buurman op de beurs omdat de stand op maat is gemaakt voor uw bedrijf en/of boodschap.

 

Makkelijk op en af te bouwen beursstands

Bij het ontwikkelen van een beursstand houden we altijd rekening met het vervoer en de montage, door het gebruik van slimme aansluitingen en koppelingen zijn onze kartonnen beursstands altijd met maximaal 2 personen binnen één uur in elkaar te zetten. Onze stands bestaan uit kleine onderdelen die samen een gigantische stand kunnen vormen, alleen door het vouwen en in elkaar schuiven van de verschillende onderdelen. 

Door onze slimme constructie is een stand altijd op de zelfde manier af te breken, simpel en snel. De stands van Megavista zijn dus ook meerdere keren te gebruiken.

Als de stands met beleid worden behandeld kunnen ze zelfs meer dan tien keer gebruikt worden, onze hang- en schuif koppelingen zorgen er voor dat de stand op te bouwen en af te breken is zonder te lijmen of gebruik te maken van dubbelzijdige tape. U kunt de stand ook door ons laten verpakken in een op maat gemaakte doos zodat u de stand netjes kan vervoeren en eventueel opbergen.

Onze kartonnen beurs stands kunnen ook modulair gemaakt worden, hierdoor kunt u de stand inzetten op verschillende oppervlakten. Bijvoorbeeld: door het opdelen van een wand van 4 meter in 4 delen van één meter, kan de stand ook gebruikt worden voor het maken van een wand van 3 meter of in een hoek gezet worden van 2x2 meter. Bent u geïnteresseerd in onze stands? neem dan contact op met één van onze specialisten om de mogelijkheden te bespreken.

 

Beursstand ideeën en voorbeelden

Stand Pronkjewailpad

Deze bijzondere stand is op maat gemaakt voor een actie van de Rabobank. De klant heeft een schets aangeleverd en wij hebben deze verder uitgewerkt tot volwaardige stand. De tekeningen zijn op een slimme manier bedacht zodat er nergens de rand van het karton zichtbaar is. Ook moest de stand in één deel vervoerd worden, wij hebben de stand compleet gemonteerd geleverd zodat de klant hem niet meer in elkaar hoefde te zetten. 

Deze stand is helemaal gemaakt van 16mm B1 brandvertragend honeycomb karton, hierdoor kan de stand een lange tijd meegaan en is hij licht van gewicht, recyclebaar en zelfs brandvertragend, klasse B1.

 

Modulaire stand

Deze speciale stand hebben wij zelf gebruikt op een beurs. Ook deze stand is gemaakt van 16mm B1 brandvertragend honeycomb karton. Om deze stand bijzonder te maken hebben we veel contourgesneden 3D figuren toegevoegd zoals de bomen en de hekjes. De bomen zijn gemaakt van meerdere lagen contourgesneden karton die met een bepaalde afstand voor elkaar zijn geplaatst, hierdoor ontstaat er een mooi diepte effect. Deze techniek is toe te passen voor alle bedenkbare vormen, van de vorm van een auto tot bijvoorbeeld een vogel.

Wilt u ook zo'n opvallende stand? Neem een kijkje in onze webshop of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Ecostand Deluxe S 7x4

Deze grote stand is gebruikt om de nieuwe printers en plotters van DYSS tentoon te stellen op een beurs. Met een formaat van 7x4 meter valt hij groots op en heeft hij veel aandacht getrokken op de beurs. De stand bestaat uit een grote wand met een hoek en een grote constructie van kartonnen balken die de stand overspannen. Deze stand is voorzien van LED verlichting in de balken om de stand de verlichten. 

Deze stand is gemakkelijk in elkaar te zetten door de slimme haak-schuif koppelingen, hierdoor is hij dan ook weer gemakkelijk af te breken en volledig vlak en klein te vervoeren.

 

Green inspired stand

Deze extra luxe stand is een technisch hoogstandje, de strakke afwerkingen en vormen zorgen voor een luxueuze uitstraling. De naam '“Green inspired'“ komt voort uit het concept dat de stand volledig recyclebaar is en dus extreem duurzaam en milieuvriendelijk. Zelfs de meubels die in de stand staan zijn gemaakt van karton. Ook deze stand is gemakkelijk in elkaar te zetten en af te breken. 

De stand kan helemaal gepersonaliseerd worden wat betreft formaten of vormen, ook kan deze rondom full-color UV geprint worden met uw eigen ontwerp. 

 

 

Beursstands van verschillende groottes inrichten

Wat is een stand zonder inrichting? Megavista heeft een ruim assortiment aan kartonnen meubels en andere accessoires voor het inrichten van een stand. Van kartonnen tafels, balies en kasten tot stoelen, banken en krukjes. Het grootste voordeel van kartonnen meubels is dat ze volledig geprint kunnen worden zodat ze perfect bij uw eigen stand passen, een ander voordeel is dat kartonnen meubels vaak zelfs goedkoper zijn dan het huren van meubels op een beurs, ze zijn dan helemaal van u en u kunt ze voor meerdere beurzen gebruiken.

Zoekt u een specefieke accessoire bij uw stand maar is deze niet te vinden op onze webshop? Neem dan contact met ons op, zo kunnen wij bijvoorbeeld grote beeldschermen in uw stand ophangen voor een video of ander digitaal beeldmateriaal of luidsprekers monteren voor audio of muziek. 

 

Hulp bij de lay-out van een beursstand

De layout van iedere stand is anders, daarom is het belangrijk om hier goed over na te denken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de volgende punten: Aan welke kant lopen de meeste mensen langs de stand?, Hoeveel ingangen moet de stand hebben?, Hoeveel mensen moeten er tegelijk in de stand passen of welk soort meubels kan ik het beste inzetten. Dit zijn allemaal factoren die bepalend zijn voor de vorm en layout van je stand. 

Megavista kan u hiermee verder helpen door met u in overleg te gaan, nadat de situatie is besproken kunnen wij een voorstel van de stand inclusief meubels en print maken als een interactieve 3D render zodat u alles kunt bekijken en beoordelen voordat de stand in productie gaat. Wij zijn zeer ervaren op het gebied van het inrichten van een stand, ook op het gebied van de veiligheidsvoorschriften en kunnen u dus een passend advies geven voor uw eigen situatie.

 

Beursstand van karton

Dat wij onze stands maken van karton is niet zomaar, wij doen dit omdat karton een groot aantal voordelen heeft tegenover andere materialen:

  • Karton is zeer licht van gewicht
  • Karton heeft een zeer lage prijs vergeleken met andere materialen
  • Ons Honey-comb karton is B1 brandvertragend (veel beurzen eisen dit)
  • Karton is rondom full-color UV te printen met de hoogste kwaliteit
  • Karton is gemakkelijk aan elkaar te koppelen doormiddel van haak of hangsluitingen, kortom, snellere montage
  • Karton is op te vouwen en dus zeer klein te vervoeren

 

 

Livechat