Kartonnen displays

 

 

Wil je opvallen op de beurs, in een winkel, op een tentoonstelling, in uw kantine of showroom? De kartonnen displays van Megavista in Assen zijn van hoge kwaliteit en worden aangeboden tegen de scherpste prijzen! De kartonnen displays van Megavista worden voornamelijk van stevig 3mm EE golfkarton of extra stevig 16mm Honeycomb karton gemaakt en full-color geprint met uw eigen ontwerp.

 

Waar kunnen kartonnen displays ingezet worden?

Voor iedere gelegenheid hebben wij kartonnen displays, of het nu gaat om een beursstand of in een winkel, van toonbankdisplay tot kartonnen loungeset

Zo hebben wij bijvoorbeeld een groot aanbod aan standee displays, dit zijn grote kartonnen displays die doorgaans worden gebruikt in bioscopen, grote opvallende displays met 3D panelen of geluidsmodules. De ideale manier om op te vallen in een grote ruimte. 

Onze beursstands noemen wij Ecostands omdat deze gemaakt worden van 16mm Honeycomb karton, wij kunnen deze stands maken in alle soorten en maten voor betaalbare prijzen, staat het model dat u wenst er niet tussen? Twijfel niet en neem contact met ons op! 

 

Kartonnen krukjes, stoelen en andere meubels

Kartonnen kasten, stoelen/krukjes, tafels en loungeset spreken voor zich, dit zijn meubels gemaakt van karton. Maak je geen zorgen, door onze ervaring met het maken van complexe constructies van karton kunnen onze meubels prima gebruikt worden om echt op te gaan zitten, onze kartonnen bankstellen kunnen dan ook met gemak 3 personen dragen. Ideaal voor op een beurs doordat ze relatief klein te vervoeren zijn, volledig te personaliseren met uw eigen grafisch ontwerp en de prijs ligt in veel gevallen nog lager dan het huren van meubels bij de beurs.

 

Toonbankdisplays

Ook bieden wij een breed scala aan toonbankdisplays, voor ieder wat wils. Dit zijn kleine kartonnen displays voor op de toonbank, bureau of balie. We hebben flyer en folderhouders voor A6, A5 en A4 formaat, Vlakke toonbankdisplays en kubus/driehoek pilaartjes om informatie door te geven, Donatieboxen om donaties, stemmen of formulieren te verzamelen en toonbankdisplays met vakken en ruimtes voor het presenteren en verkopen van producten. 

 

Lifesizers kartonnen displays

Onze Uitgesneden vormen, ook wel bekend als Lifesizers worden veel gebruikt in winkels en openbare ruimtes, tegen een lage prijs krijgt u een rechtop staande golfkartonnen display met een hoogte tot 2 meter, voorzien van een dubbele achtersteun en volledig contour gesneden naar uw afbeelding. Gemakkelijk te vervoeren doordat ze in het midden gevouwen en omgeslagen worden. Lukt het u niet om een geschikt snijpad aan te leveren maar wel een afbeelding? Dan kunnen wij ook een contourpad op maat voor u realiseren tegen een tarief van €45 per uur excl. btw.

 

Zoekt u een specifieke display maar staat hij er niet tussen?

Bij Megavista zijn we in staat om binnen een korte tijd een display op maat te ontwikkelen. Het enige wat we van u nodig hebben is een schets of voorbeeld met maten en wij kunnen een snijtekening op maat realiseren in iedere vorm en formaat. Wilt u bijvoorbeeld een tafel in de vorm van een auto of een toonbankdisplay met licht en geluid? Megavista helpt u verder.

Ook is het mogelijk om een bestaande display aan te passen naar uw wens, alle kartonnen displays zijn te veranderen zoals u wilt. Ziet u bijvoorbeeld een kartonnen kast met 5 vakken en u wilt er 3? Dat is bij Megavista geen probleem. 

Neem contact op met één van onze specialisten om de mogelijkheden te bespreken.

 

Klein en licht maar toch sterk en groots!

Doordat de displays gemaakt zijn van karton, zijn ze altijd extreem licht van gewicht, de meeste displays van 1,4x2 meter zijn nog niet eens 10kg. Als karton op de juiste manier verwerkt wordt kan het extreem veel gewicht dragen, vooral Honeycomb karton spant hierin de kroon, door de speciale binnen structuur binnenin het karton. Ons bankstel van Honeycomb karton kan dan ook met gemak 200+kg dragen.

Bij het ontwikkelen van een grote display houden wij altijd rekening met het vervoer, zo worden veel onderdelen getekend zodat ze omgevouwen kunnen worden waardoor het pakket voor het vervoer vele malen kleiner is dan de display zelf. De displays zijn altijd gemakkelijk uit te vouwen en in elkaar te zetten, waar nodig leveren wij een handleiding voor de montage. 

We proberen altijd ons materiaal maximaal te benutten om de displays zo groot mogelijk te maken, dit resulteert in scherpe prijzen en minimaal materiaal verlies, dit maakt onze producten ook nog een extreem duurzaam.

Ons karton is recyclebaar en uitsluitend afkomstig van verantwoorde en legale bossen, onze materialen beschikken dan ook over PEFC of FSC certificaat. Ook is ons Honeycomb karton in brandvertragende uitvoering beschikbaar met B1 certificaat, dit maat het materiaal uitermate geschikt voor beurzen en openbare ruimtes. Door de coating op het Honeycomb karton wordt het materiaal ook nog stijver en minder vochtgevoelig.

 

Levering binnen 24 uur

In de meeste gevallen kunnen wij binnen 24 uur leveren, neem contact met ons op voor de mogelijkheden bij spoed.

 

 

Livechat