Duplicaat van Duplicaat van Duplicaat van 1 Standee's

Standee displays


Standaard cinema displays

3D standees

XXL standees

360° view standees

Poorten

Zuilen/pilaren

Specials

Medium standees

 

Standees zijn er in alle vormen en formaten, puur bedoeld om groots op te vallen en alle aandacht te trekken voor uw promotie. De standee displays worden het meest gebruikt in bioscopen als grote film poster voor nieuwe films. Standee displays zijn niet weg te denken uit de moderne bioscoop en iedere bioscoop ter wereld heeft ze dan ook.

Wilt u ook een mooie display bestellen voor in uw winkel, bioscoop of op een beurs? Neem een kijkje in ons ruime assortiment.

 

Wat is een Standee?

Standee displays zijn in essentie grote filmposters gemaakt van stevig karton, vaak met opvallende prints, 3D panelen en alle andere denkbare middelen om de aandacht te trekken van het publiek in een bioscoop.

Standees zijn er in alle vormen en formaten maar de meest gebruikelijke display is de vlakke 'flatcard“ van 140x200cm. Deze grote displays worden gemaakt van stevig 3mm EE golfkarton, full-color UV geprint en vlak afgeleverd aan alle bioscopen als  simpel bouwpakket.  Een film poster kan zo groot uitgebreid worden als u zelf wilt, we hebben kleine cinema displays van 130x100cm maar ook hele grote bioscoop displays van wel 420x200cm met pilaren, crowners en geluidsmodules. Kortom, voor iedere promotie en budget is er een passende standy display. 

Standee displays worden doorgaans het meest gebruikt in bioscopen maar dit is natuurlijk niet te enige toepassing, onze displays zijn ideaal om bijvoorbeeld in winkels te gebruiken of om informatie te tonen in uw beursstand. Doordat de displays klein verpakt worden kunnen ze overal naartoe worden meegenomen en snel worden gemonteerd.

 

Welke verschillende standees zijn er?

Ons assortiment telt ruim 50 verschillende standees, voor iedere toepassing is er wel één, om een goede keuze te maken moet u aan verschillende dingen denken zoals: Het formaat, Wilt u losse 3D panelen?, Moet de display rondom te bekijken zijn?, Wat is uw budget?.

Hieronder worden alle displays in het kort toegelicht. Voor extra uitgebreide informatie zoals prijzen, foto's, 3D voorbeelden en informatiebladen kunt u op het product klikken, hierboven in de lijst of op de naam van het product hieronder.

Cinema display 140, 85, 70 & A0

De klassieke cinema display, een vlak paneel met 2 achtersteunen, iedereen heeft hem wel eens gezien. Dit is de meest basic standee in ons assortiment, verkrijgbaar in 4 standaard formaten: 140x200cm, 85x200cm, 70x200cm en als A0 formaat. Deze display wordt full-color UV geprint en omgeslagen geleverd.

Portaal display

Stap letterlijk in het avontuur met deze bijzondere portaal display, deze display heeft een formaat van 140x200cm en is voorzien van een uitstulping waar iemand in kan gaan staan voor het maken van een foto. Met deze bioscoop poster lok je interactie uit van je publiek.

Kubus display pilaar

Deze display is simpel maar effectief! Gemaakt van 5 kartonnen kubussen die op elkaar gestapeld zijn. Hierdoor is de display rondom te bewonderen en dus middenin een ruimte in te zetten, deze display biedt extra veel reclame oppervlak door de vele zijden van de 5 kubussen en is extreem klein te vervoeren als pakketje van 55x55x5cm.

Carousel & Carousel XL

Deze unieke display heeft u nog nooit eerder gezien! Geïnspireerd door een ansichtkaart met een bijzonder draaiend 3D effect. Deze display is leverbaar in 2 formaten: 140x200cm & 115x75cm. Deze standy is bedoeld om tegen een wand te plaatsen maar wel met een 180’ kijkhoek.

Message in a bottle

De naam zegt het al, verhaal in een fles. Deze display toont uw verhaal in de vorm van een fles. De display wordt gemaakt van 6 lagen die met een bepaalde afstand voor elkaar staan, we adviseren dan ook om een scenario te tonen in deze display. De vorm kan altijd worden aangepast naar bijvoorbeeld de vorm van een telefoon in plaats van een fles.

Ellipse & Ellipse contour

Dit is de extra grote variant van de standaard ellipse displays, normaal zijn deze 45x190cm maar wij hebben dit concept gebruikt om een grote versie van 150x230cm te maken, hij is verkrijgbaar in rechte uitvoering maar ook als extra speciale uitvoering met contourgesneden bovenkant. Deze display is super simpel om in elkaar te zetten.

Sphinx standee

Deze filmposter is geïnspireerd door de echte sphinx, door de 2 'voeten“ aan de zijkant staat deze display extra stevig en hoeven er geen achtersteunen gebruikt te worden. De display is full-color UV te bedrukken met uw eigen ontwerp en wordt gemaakt van stevig 3mm EE golfkarton.

Biowall standee

De Biowall standee is de goedkoopste display die we bieden met schuine voet, deze voet geeft net dat beetje extra perspectief om uw logo of boodschap op te laten vallen. Doordat deze voet zo stevig staat hoeft ook deze display geen achtersteunen te hebben. De naam komt voort uit 2 dingen, bio staat voor de recyclebaarheid van het karton en wall staat voor het feit dat deze display modulair is, als je er meerdere naast elkaar zet kun je een grote 'muur“ creëren.

Royale standeeRoyale standee 3D

Deze display, zoals de naam zegt, is bedoeld als luxe en royale display, groots en opvallend door de grote pilaren aan de zijkant. Deze display staat als een huis en valt overal op! Deze display wordt standaard geleverd als 2 pilaren met een paneel er tussen maar om hem nog mooier te maken is het ook nog mogelijk om er een contourgesneden 3D paneel aan toe te voegen.

Riviera standee,  Riviera standee 3DRiviera poort

De Riviera is één van onze meest uitgebreide display. Nóg luxer en grootser dan de Royale standee doordat er ook nog een grote balk aan de bovenkant zit. Met de juiste print is deze display een lust voor het oog. Tevens gemakkelijk in elkaar te zetten en klein te vervoeren. Deze standee display is in 3 uitvoeringen verkrijgbaar, als basic uitvoering met 2 pilaren aan de zijkant, één pilaar aan de bovenkant en een paneel in het midden. Net zoals de royale standee is deze ook nog uit te breiden met een 3D paneel. Wat deze filmposter bijzonder maakt is dat hij ook te bestellen is zonder 3D paneel en paneel in het midden, hierdoor is de Riviera ook als poort in te zetten waar mensen onderdoor kunnen lopen.

Primo display

De Primo is ontwikkeld om als enkelzijdige print middenin een grote ruimte te zetten, hierdoor is het belangrijk dat de achterkant van de display niet lelijk is, en dat is zeker gelukt! De primo heeft een stijlvolle achtersteun en is rondom te bewonderen met alleen een print aan de voorkant. Simpel in elkaar te zetten maar niet weer af te breken door het gebruik van de tweezijdige tape.

Modulo 3D

De Modulo dankt zijn naam aan het feit dat hij modulair is, één module heeft een formaat van 140x200cm met een stevige voet waar 3D panelen op geplaatst worden, een tweede module is simpel aan de eerste te koppelen en hierdoor is de Modulo eindeloos uitbreidbaar. De Modulo biedt een extra sterk 3D effect doordat de 3D panelen maar liefst tot 25cm naar voren komen in plaats van de gebruikelijke 7,5cm.

Indie 3D

De Indie 3D is één van onze mooiste standees, door de stevige voet met schuine zijden heeft hij een chique en strakke uitstraling. Deze bioscoop poster heeft een formaat van 155x200cm waardoor hij een echte eye-catcher is. De Indie 3D wordt standaard geleverd met een groot 3D paneel aan de voorkant.

Selfie standee

Door de 3 schuine vlakken is de Selfie een echte opvallende display. Door het gebruiken van hetzelfde principe als een curved TV kan deze display een ware beleving zijn om naar te kijken. Deze display is relatief laag geprijsd, daarom is hij altijd en overal inzetbaar en zal gegarandeerd de aandacht trekken van uw publiek.

Standup display & Standby display

De Standup display maakt gebruik van een unieke haaksluiting aan de zijkant, hierdoor is hij extreem simpel te monteren en af te breken. De display is enkel of dubbelzijdig te printen en zelfs te voorzien van een extra pilaar aan de zijkant zodat de display extra stevig blijft staan en nog meer ruimte biedt voor uw reclame. De basis uitvoering van deze display bestaat slechts uit 2 losse onderdelen.

Skyline

Het effect dat gecreërd wordt door het plaatsen van meerdere skylines is uitzonderlijk mooi, door de schuine bovenkanten met verschillende hoogtes ontstaat er, zoals de naam zegt, een heuze skyline. Deze displays worden gemaakt van stevig 3mm EE golfkarton en worden rondom geprint met uw eigen design. Het monteren van deze standys is simpel en u hoeft ze alleen maar naast elkaar te zetten.

Rondo

De grootste kartonnen standee in ons assortiment is de Rondo, deze gigantische pilaar wordt gemaakt van 7 panelen van 120x200cm die samen een omtrek vormen van maar liefst 610cm. Ook is de Rondo voorzien van een contourgesneden crowner aan de bovenkant. Met deze grote display valt u gegarandeerd op! Ondanks zijn formaat is de Rondo in zijn geheel klein te vervoeren en verpakken, De complete display is op te vouwen naar een pakketje van 150x100x10cm.

Podium 3D

De Podium 3D display is de budget versie van de bioscoopposter met voet en 3D paneel. Door de eenvoudige constructie kunnen we de kosten van deze display laag houden. Nog een ander kenmerk van deze display is dat het contour gesneden 3D paneel op de vloer staat in plaats van op de voet, hierdoor zijn er in sommige situaties weer andere mogelijkheden dan bij de traditionele standees waar de 3D panelen op de voet staan.

Standee NEXT

Vernieuwend en anders, dat is de Standee NEXT. Door de unieke vorm van deze standee zal hij altijd tussen de 'gewone'“ standees uitspringen. Door de schuinen lijnen van deze display lijkt het alsof hij uit de voet komt vliegen. Wilt u opvallen voor een lage prijs? kies dan voor de Standee NEXT.

Kalender display

Deze kleine en handzame displays kunnen overal ingezet worden en door het beperkte formaat zullen ze u nooit in de weg staan. De vorm is geïnspireerd door wegwijzer paddestoelen. Bovenaan deze display zit een handvat zodat u ze gemakkelijk kunt verplaatsen. Deze displays worden vlak geleverd en bestaan uit één onderdeel.

Medium standees

Heeft u niet veel ruime maar wilt u toch indruk maken? Kies dan voor één van onze Medium standees. Deze zijn ontwikkeld om zo min mogelijk ruimte in beslag te nemen maar toch uw publiek te bereiken. Er zijn 3 verschillende types van de Medium standees, ieder zijn eigen speciale vorm. Onze medium standees kunnen enkelzijdig bedrukt worden zodat u ze tegen een muur kunt zetten maar het is ook mogelijk om ze dubbelzijdig te printen, hierdoor kunt u ze midden in een ruimte plaatsen.

Driehoekdisplay 45, 70 & 100

Deze pilaren hebben 3 zijden, vandaar de naam '“driehoekdisplay'“. Elke zijde biedt ruimte voor reclame voor uw promotie. De pilaren zijn verkrijgbaar in 3 formaten: 45x200cm, 70x200cm en 100x200cm. Om deze diehoekdisplays extra te versieren zijn ze ook te voorzien van een mooie contourgesneden crowner. 

-

Komt u er niet uit of wilt u de display of materiaal eerst van dichtbij zien? Kom langs bij ons in Assen! wij hebben een grote showroom waarin de meeste standees uit ons assortiment staan opgesteld zodat u ze zelf kunt komen bekijken onder het genot van een goede kop koffie!

Om de standees nog extra uit te breiden zijn er een groot aantal accessoires toe te voegen aan uw display, zo kunnen wij bijvoorbeeld een display voorzien van een geluidsmodule die een door u gekozen geluid afspeelt op het moment dat er iemand voorlangs loopt. folderhouders, beeldschermen of glinsters, alles is bij ons mogelijk.

Al onze film posters zijn in overleg volledig aan te passen naar uw wensen. We kunnen onze tekeningen vergroten of verkleinen maar ook de vorm van een display totaal aanpassen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ook is het bij ons mogelijk om een compleet nieuwe standee te ontwikkelen, het enige wat we van u nodig hebben is een schets met maten of een idee en onze specialisten gaan meteen voor u aan de slag. Voordat u een op maat gemaakte display gaat kopen kunt u uw display ook nog rondom bewonderen omdat wij eerst een interactief 3D voorbeeld naar u sturen. Na de goedkeuring kunt u dan uw eigen op maat gemaakt filmposter bestellen.

 

Wat is het voordeel van kartonnen filmposters?

Standees worden bijna altijd gemaakt van 3mm EE golfkarton, dat is niet zomaar. Karton heeft een groot aantal voordelen vergeleken met andere materialen zoals plastic of 500gr/m² display papier:

  • Golfkarton is licht van gewicht, ons 3mm EE golfkarton weegt slechts 750gr/m²
  • Ons karton is heel stevig, als het op de juiste manier verwerkt wordt zal het niet kromtrekken of doorbuigen.
  • Golfkarton is goedkoop en snel te verwerken, dit resulteert in producten met zeer lage prijzen.
  • Karton is dubbel te vouwen zonder het beeld te beschadigen, hierdoor zijn uw displays klein en licht te vervoeren.
  • Karton is rondom full-color UV te bedrukken met de scherpste kwaliteit.
  • Karton is gemakkelijk en snel te monteren doormiddel van haak en klik sluitingen, deze koppelingen zijn vaker te gebruiken en elimineren het gebruik van lijm of tape.

 

Bestel kartonnen standees met uw eigen ontwerp!

Elke bioscoop poster wordt geprint met zijn eigen ontwerp. Deze zijn altijd op maat gemaakt voor de des betreffende display. Wij hebben templates van al onze standees zodat u ze alleen maar hoeft in te vullen met uw eigen ontwerp. Deze templates worden op aanvraag naar u verstuurd.

Om te garanderen dat de print de hoogst mogelijke kwaliteit zal hebben, adviseren wij u om onze aanleverspecificaties door te nemen.

Megavista is ook in staat om een design voor u te maken! Onze grafische specialisten zijn ervaren en kunnen in in een korte tijd een passend ontwerp maken voor uw actie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Ons tarief voor DTP werk is €45 per uur excl. btw. Dit geldt voor het realiseren van een grafisch ontwerp maar ook voor het op maat maken of aanpassen van een snijtekening.

 

 

Livechat