Duplicaat van Duplicaat van Duplicaat van Duplicaat van 1

Vloerdisplays


Sokkels

Stembussen

Zuilen

Flyer/folder displays

Schappendisplay met haken

Stortbakken

Pallet displays

Scheidingswanden

Specials

 

Onze vloerdisplays zijn er in alle soorten en maten, voor iedere gelenheid en toepassing kunt u bij ons terecht. Een staande display laten maken gaat snel, voordelig en met onze displays zult u altijd opvallen waar u het nodig heeft.

 

WELKE VERSCHILLENDE VLOERDISPLAYS ZIJN ER?

Megavista biedt een breed scala aan vloerdisplays, hieronder worden de verschillende displays toegelicht en vergeleken.

Trio brochure & Quattro brochure.

Dit zijn kartonnen vloerdisplays bedoeld voor flyers en folders, Trio & Quattro beschrijft het aantal planken. Beide staande displays bieden de ruimte voor A4, A5 of A6 flyers, folders of affiches, ook is het mogelijk om andere lichte producten op de planken te leggen.

A4/A5 Brochure toren.

Deze voordelige kartonnen display is ook bedoeld voor het tentoonstellen van A5 of A5 formaat flyers, folders of affiches, deze display wordt gemaakt van 3mm EE golfkarton en full-color UV geprint met uw eigen ontwerp. Aan de onderkant van deze toren zit een luxe voet om hem extra stevig te laten staan. De A5 variant wordt geleverd met een inzetstuk om de folders op zijn plek te houden.

Stembus.

Onze kartonnen stembus is speciaal ontwikkeld als goedkope oplossing om stemmen of donaties te verzamelen, deze vloerdisplay kan dus ingezet worden als brievenbus of donatiebox, ideaal voor in een winkel of andere openbare ruimte, deze display wordt voorzien van dezelfde luxe voet als de A4/A5 brochuretoren zodat deze ook stevig blijft staan en uw stemmen of andere ingeworpen goederen niet zomaar uit de display vallen.

Raket stembus.

Deze bijzondere display in de vorm van een raket heeft dezelfde eigenschappen als de stembus, alleen in een vernieuwend en modern jasje. Hij heeft 3 gaten voor het verzamelen van stemmen, door het unieke ontwerp zult u sterk opvallen in iedere situatie, op de beurs, in een winkel of bijvoorbeeld theater.

Pallbox.

De pallbox is bedoeld om op een pallet te zetten in een winkel of groothandel, in deze pallet doos kunt u bijvoorbeeld tapijten, matten of andere producten verkopen. Deze display wordt gemaakt van 3mm EE golfkarton, compact te vervoeren en is super gemakkelijk om in elkaar te zetten.

Ipad tower.

Deze mooie display is gemaakt zodat u uw ipad of andere tablet in de display kan zetten zodat u uw multimedia zoals apps, foto’s en videos kan laten zien in een volledig gepersonaliseerde display. De schuine zijden van deze tablet houder geven hem een luxe uitstraling en samen met uw eigen ontwerp erop geprint wordt het een echte eye catcher.

Bister display.

Een strakke display van stevig karton bedoeld om uw blisterverpakkingen aan te hangen, deze mooie display wordt voorzien van plastic blister haken. Deze kartonnen vloerdisplay wordt volledig bedrukt met uw eigen ontwerp en als bouwpakket geleverd. Dit maakt deze display ideaal voor in winkels.

 

WAT IS HET VOORDEEL VAN KARTONNEN DISPLAYS?

Kartonnen displays zijn licht, sterk, voordelig en duurzaam. Onze kartonnen displays worden meestal gemaakt van 3mm EE golfkarton, dit materiaal is afkomstig uit FSC en PEFC gecertificeerde natuurbossen. Dit maakt het materiaal extreem duurzaam en millieubewust, ook is ons karton recyclebaar.

Onze displays worden zorgvuldig ontworpen zodat ze altijd sterk genoeg zijn waarvoor ze bedoeld zijn, ook zorgen onze ontwerpers er voor dat de displays altijd klein en licht te vervoeren zijn, de meeste displays zijn dan ook in een normale personen auto te vervoeren. U kunt in onze info pdf’s zien wat het formaat is als de displays nog niet geassembleerd zijn.

De kartonnen vloerdisplays van Megavista worden zo ontworpen dat iedereen ze in elkaar kan zetten in een korte tijd. Soms is het nodig dat een display een wat ingewikkeldere constructie heeft, in dit geval zullen we altijd een handleiding op maat bijleveren.

 

BESTEL KARTONNEN DISPLAYS MET UW EIGEN ONTWERP

Bij Megavista kunt u simpel en snel uw eigen displays in huis hebben, wij hanteren scherpe prijzen en slecht in een aantal klikken is uw display besteld, u hoeft alleen maar uw bestand te uploaden, een levertijd te kiezen en uw gegevens in te vullen. De rest regelen wij voor u.

Megavista kan ook in speciale spoed gevallen binnen 24 uur leveren, neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

VLOERDISPLAYS BESTELLEN BIJ MEGAVISTA

Megavista is altijd een stap voor op de concurrentie, met de vernieuwende en unieke ontwerpen van iedere display zult u altijd opvallen tussen alle andere exposanten. Wij bieden supersnelle op maat service en zullen ons altijd inzetten om het meest voor u te kunnen betekenen, wij zijn ook in staat om uw eigen display te ontwikkelen, het enige wat we van u nodig hebben is een schets met maatvoering en onze experts kunnen een gepersonaliseerde display voor u ontwikkelen, compleet met 3D voorbeelden en prototypes.

Komt u er niet uit of heeft u een vraag, twijfel niet en neem gerust contact met ons op.

 

 

Livechat