Spatschermen op maat

30-04-2020

Zoekt u op korte termijn een spatscherm dat op maat is gemaakt voor uw winkel, praktijk of kantoor? Bij Megavista kunnen we maatwerk realiseren tegen de scherpste prijzen en de snelste levertermijn. Ook plexiglas wanden voor in uw auto, bestelwagen of werkbus zijn mogelijk.

 

Maatwerk plexiglas schermen door ervaring en gespecialiseerde machines

Bij Megavista houden wij ons dagelijks bezig met op maat gemaakte producten, naast ons brede assortiment worden veel displays en reclameproducten bij ons op maat gemaakt naar de wensen van de klant, lees zo ook onze blog over op maat gemaakte producten.

Kwaliteit staat altijd voorop, 0,5mm afwijking is voor ons te veel! Ook houden wij altijd rekening met de prijs van onze producten en wij adviseren altijd waar bespaard kan worden. Zo komen we samen tot een product met hoge kwaliteit afwerkingen tegen de scherpste prijs!

Als standaard worden onze acrylaat schermen doorgaans gemaakt van 4mm acrylaat XT, een transparant/glashelder materiaal met een homogene dikte van 4mm. We kunnen altijd kiezen voor een andere dikte, van 2mm tot 30mm dik afhankelijk van het doel van uw scherm. 

Onze schermen worden gesneden met onze SEI laser NRGL 608, deze 230W CO2 laser snijdt plexiglas materialen met extreem hoge nauwkeurigheid en tegelijkertijd zijn de randen van de schermen meteen gepolijst voor een extra mooie afwerking! Zo zijn de zijkanten van het materiaal nooit scherp en doorzichtig in plaats van troebel.

 

Laat je eigen corona scherm ontwikkelen door Megavista!

Normaliter komt een klant bij ons met een schets van wat hij wil laten maken of heeft de klant een product op onze website gezien die hij wil veranderen naar zijn/haar eigen maten of vorm, hierna gaan wij meteen naar de tekentafel en ontwikkelen wij een voorstel, hierin houden wij ook rekening met de prijs van het product. Soms kan het zijn dat als we een scherm een klein beetje aanpassen dat er enorm veel materiaal bespaard wordt. Het voorstel leggen wij duidelijk voor aan de hand van digitale tekeningen of zelfs interactieve 3D pdf's zodat u het voorstel rondom kunt bekijken!

Bij complexe tekeningen, precieze aansluitingen of hoge oplages stellen wij altijd voor om een prototype te maken van het scherm of product, als deze helemaal correct is kunnen wij het proefmodel ook opsturen of u kunt hem afhalen, dan kunt u het scherm testen en doorgeven als er nog iets aangepast moet worden voordat wij in productie gaan. Als alles dan is goedgekeurd en besproken gaan wij meteen in productie, vaak is het al mogelijk om je op maat gemaakte product(en) binnen 1 of 2 werkdagen in huis te hebben!

Wilt u uw eigen plexiglas scherm op maat laten maken? Neem contact met ons op en wij helpen u verder!

 

Een greep uit de door ons op maat gemaakte schermen:

Voor een laboratorium in Lisse waar bloedtesten worden uitgevoerd in verband met het Coronavirus hebben wij deze luxe spatschermen gemaakt. Door de constructie van 18mm populierhout staat dit scherm zeer stabiel en geeft het geheel een royale en luxe uitstraling. De maten moesten heel precies zijn omdat ze op tafels komen die in hoogte verstelbaar zijn. Na meerdere voorstellen hebben binnen 1 werkdag 16 van deze mooie schermen geleverd aan de klant.

 

Voor een wellness centrum in Noordwijk hebben wij alle balies voorzien van plexiglas schermen op maat. De schermen moesten verschillende breedtes hebben van 100cm breed tot wel 3 meter breed! Ook hebben alle schermen spraakroosters en openingen in de onderkant om een pinautomaat of andere middelen door te geven. De schermen hebben een hoogte van 75cm en als ze op de balie staan reiken ze tot 205cm hoog!

 

Dit plexiglas hokje is speciaal ontwikkeld om extra te beschermen. Doordat er een deksel bovenop ligt zit je ook beschermd van bovenaf. Ook is het spraakrooster extra beveiligd doordat er aan beide kanten van het rooster een extra plexiglas paneel zit. Hierdoor kan er nooit iets door het spraakrooster komen. Het scherm heeft een breedte van 75cm, een diepte van 50cm en een hoogte van 70cm. Uiteraard zijn deze maten volledig te personaliseren!

 

Uiteraard kunnen wij ook hangende schermen maken, deze schermen zijn gemaakt voor een fitness centrum in Noordwijk en hebben een formaat van 100cm breed x 150cm hoog. Deze schermen worden voorzien van 3 gaatjes bovenin om op te hangen aan het plafond. De hangende schermen kunnen gemaakt worden met alle afmetingen tot wel 150cm x 200cm! Deze schermen hebben ook een spraakrooster zodat het gesprek niet wordt gehinderd.

 

Deze schermen zijn speciaal ontwikkeld voor een kapsalon, de klant vroeg ons om een staand scherm te maken van 150cm breed en 200cm hoog! Om dit te realiseren moesten we een houten frame ontwikkelen die uit zichzelf rechtop kan staan met een groot plexiglas paneel. Samen vormt alles één solide en stijlvol geheel. Deze schermen kunnen tussen de stoelen worden gezet bij een kapsalon of een andere plek waar mensen naast elkaar moeten zitten.

 

Spatschermen worden vaak gelinked aan de coronacrisis maar er zijn ook andere scenario´s waar spatschermen ingezet kunnen worden! Zo zie je vaak spatschermen in apotheken, huisartsenposten, ziekenhuizen of in take-away restaurants. Omdat het in dit geval vaak gaat om permanente installaties is het belangrijk dat de schermen van hoge kwaliteit en duurzaam zijn, dan ben je bij ons op het juiste adres! Door het gebruiken van alleen de beste materialen kunnen wij een lange levensduur garanderen, geen schermen die krom trekken na 2 maanden of omvallen omdat ze te instabiel zijn!

 

 

 

 

 

Livechat