Corona preventie

 

Zoekt u op korte termijn producten om uzelf en/of uw werknemers te beschermen tegen het Coronavirus (Covid-19) in uw winkel, kantoor, atelier of salon? Dan bent u bij Megavista in Assen op het juiste adres, wij zijn continu bezig om nieuwe producten te bedenken die de winkeliers en ondernemers kunnen helpen om toch door te kunnen werken tijdens deze crisis.

 

Welke producten kunt u inzetten tegen het Coronavirus?

Wij hebben verschillende producten bedacht die u kunnen helpen zodat u gewoon door kunt werken zonder te veel zorgen, zo hebben wij plexiglas spatschermen in verschillende uitvoeringen, vloerstickers, gewone stickers voor op ramen deuren en muren maar ook opvallende kartonnen displays die op een vriendelijke manier uw klanten verzoeken om rekening te houden met de regels die u stelt in uw winkel!

Onze spatschermen worden gemaakt van helder 4mm acrylaat XT, Dit zijn schermen die u op uw toonbank, bureau of bij de kassa kan zetten zodat u een soort scheidingswand heeft tussen u en uw klanten. Hierdoor zit u veilig tegen het coronavirus. Ook wel kuchscherm of hoestwand genoemd.

Onze spatschermen zijn allemaal demontabel zodat u ze klein kan vervoeren en overal gemakkelijk en snel in elkaar kunt zetten. Bij het ontwikkelen van een product is bij ons één ding het allerbelangrijkst, kwaliteit!, zo hebben wij alle varianten een sierlijk uiterlijk gegeven met strakke aansluitingen en afgeronde hoeken, op deze manier is een spatscherm op uw toonbank geen straf maar een versiering!

Acrylaat spatscherm budget

Onze budgetuitvoering heeft een formaat van 100cm x 75cm x 30cm zodat hij ook op de verhoging van een toonbank past. Het spatscherm is voorzien van 2 voeten waardoor hij stevig blijft staan en hij heeft een spraakgat zodat het de spraak niet hindert. Ook zit er aan de onderkant van het scherm een opening zodat producten en/of betaalmiddelen zonder problemen uitgewisseld kunnen worden.

 

 

Acrylaat spatscherm rechte uitvoering

De rechte uitvoering is een royale variant op het budget spatscherm, door de extra brede en hoge voeten staat en oogt hij nog steviger. De schijven zetten de zijkanten stevig vast en maken de zijkanten minder kwetsbaar, ook dit scherm heeft een spraakgat en een opening aan de onderkant. Dit spatscherm is ook ideaal om 2 zijdig te gebruiken, bijvoorbeeld tijdens een vergadering of meeting.

 

 

Acrylaat spatscherm schuine uitvoering

Dit is het mooiste en meest veelzijdige spatscherm in ons assortiment, deze variant is namelijk in verschillende configuraties te gebruiken. U kunt ze zijkanten recht gebruiken zodat het scherm enkelzijdig is te gebruiken in een U vorm maar de zijkanten zijn heel gemakkelijk te verstellen naar een hoek van 45°, hierdoor wordt het scherm extra breed, wel 140cm

 

 

 

Kartonnen displays maatregelen corona

Om de maatregelen tegen het virus op een gemoedelijke maar toch opvallende manier aan uw klanten te brengen hebben wij deze kartonnen displays bedacht, deze grote staande displays brengen de boodschap op een vriendelijke manier maar vallen toch heel er op! Full-color UV geprint op 3mm EE golfkarton met uw eigen boodschap, contour gesneden en gemakkelijk in elkaar te zetten.

 

 

Corona vloerstickers

Deze opvallende vloerstickers kunt u op de vloer plakken in uw winkel of kantoor, de boodschap is simpel, '“houd 1,5m afstand'“. Door deze stickers in te zetten worden uw klanten constant herinnerd aan deze maatregelen. De vloerstickers worden full-color UV geprint op microdot vloersticker met anti-slip certificaat, Hierdoor zijn ze super gemakkelijk bubbelvrij te plakken en tijdelijk inzetbaar!

 

 

Corona stickers voor ramen, deuren en muren

Onze stickers voor ramen, deuren en muren zij extra gemakkelijk om te plakken, ze worden full-color geprint op microdot stickers met luchtkanalen. De stickers zijn beschikbaar in 2 varianten en 7 verschillende formaten. De sticker hebben opvallende ontwerpen en vormen waardoor de klanten constant gealarmeerd worden om afstand te houden. 

 

 

 

Driehoekdisplay maatregelen coronavirus

Een grote opvallende pilaar in de vorm van een driehoek van wel 2 meter hoog! Hier kunnen uw klanten en bezoekers echt niet omheen. Deze kartonnen pilaar wordt geprint met de maatregelen die u treft in uw winkel, kantoor of atelier tegen het coronavirus en is van alle kanten te zien. U kunt kiezen voor de standaard print zoals afgebeeld maar het is ook mogelijk om de pilaar met uw eigen design te bedrukken!

 

 

Kartonnen kleurplaten

Begint uw kind of kleinkind zich te vervelen door het thuis zitten in verband met het Coronavirus? Megavista heeft de oplossing! Grote kartonnen kleurplaten die ingekleurd kunnen worden met verf, wasco, potloden of stiften. Deze mooie kleurplaten worden gemaakt van stevig 3mm EE golfkarton en kunnen rechtop gezet worden doormiddel van de bijgeleverde voetjes. 

 

 

Breng je ideeën tot leven bij Megavista!

Zoekt u een product maar staat hij niet in onze webshop? Megavista helpt je verder!

Door onze ruime ervaring en ons uitgebreide machinepark kunnen wij in een zeer korte tijd een product op maat realiseren, wilt u bijvoorbeeld een toonbankdisplay voor desinfectant, een grote vloerdisplay voor tissues, raamstickers met maatregelen tegen het coronavirus of een kartonnen kast voor mondkapjes? Alles is mogelijk bij ons. 

De meest voorkomende manier is dat de klant een voorbeeld, schets of foto aanlevert, hierna zullen wij adviseren over de materiaalkeuze en andere aspecten zodat het eindproduct zo duurzaam en sterk mogelijk is, hierna kunnen we kiezen om een prototype te maken en deze naar u toe sturen zodat u het product uitgebreid kan testen en eventuele aanpassingen kan doorgeven, dit gebeurt meestal al binnen 24 uur! Hierna kunnen we meteen in productie gaan en heeft u uw volledig op maat gemaakte product al binnen een paar werkdagen in huis!

Wilt u meer weten over op maat gemaakte producten? Lees onze blog of neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Waarom Megavista?

Simpel, wij hebben het grootste aanbod aan verschillende materialen, het meest uitgebreide machinepark voor alle afwerkingen en een ruime ervaring op het gebied van print, displays, signindustrie en packaging!

Bij ons betaal je nooit te veel en alle producten zijn gemakkelijk via onze webshop te bestellen, het is bij ons zelfs mogelijk om uw display of print binnen 24 uur te ontvangen!

 

 

 

Livechat