Pop-Up Wanden

 

Beursstands zijn altijd groot en opvallend, de gemiddelde beursstand is al gauw groter dan 2x3 meter. Dit levert vaak moeilijkheden op in het vervoer en opbouwen. De ideale oplossing voor u is dan een Pop-up wand van Megavista. Een grote display met hoge kwaliteit print die in een kleine rolkoffer is op te bergen en mee te nemen! We hebben verschillende afmetingen en vormen dus er is voor iedereen wel een ideale pop-up display! Hiernaast is zo'n mobiele stand ook nog eens zeer betaalbaar, wat wilt u nog meer!?

 

Wat zijn de voordelen van pop-up display stands?

Onze klanten kiezen vaak voor onze Pop-up displays omdat ze zo gemakkelijk zijn in gebruik. Een complete beurswand in een trolley, gemakkelijk te vervoeren in een normale personenauto maar eenmaal op de beurs heeft u binnen een half uur een complete presentatiewand staan van bijna 4,5 bij 2,5 meter! Onze Pop-ups displays zijn gemaakt door een aantal onderdelen, een telescopisch frame die zichzelf uitklapt vanuit een klein pakketje, het is bijna magisch hoe deze zichzelf ontplooit!, een aantal magneetstroken die u aan het frame kan klikken en een aantal doeken met magneten, die zichzelf kleven op de juiste plek aan het frame doormiddel van de magnetische stroken.

Een Pop-up wand is met één persoon binnen een half uur te monteren en demonteren, gemakkelijker wordt het niet! Hiernaast is de trolley ook nog te voorzien van een print en tafelblad, hierdoor heeft u een beurswand en een presentatiebalie in één!

Deze displays zijn ook nog eens heel voordelig! U heeft al uw eigen presentatie stand voor slechts €599*. Zo goedkoop is het nog nooit geweest om je product te promoten op een beurs, lezing, congres of showroom!

Onze promowand wordt standaard geleverd met een grote print op een speciaal materiaal, een extra dikke PVC folie die er voor zorgt dat uw print altijd netjes en strak blijft hangen aan het frame, doordat dit een extra dik materiaal is, zullen er nooit plooien in uw print komen. De print van een Pop up wordt altijd opgedeeld in 4 of 5 delen (afhankelijk van het formaat van uw wand). Hierdoor zijn ze gemakkelijk te hanteren bij de montage maar ook klein te vervoeren doordat u ze samen kan oprollen en in de koffer passen. Wij printen altijd met de hoogste resolutie en de diepste kleuren zodat uw design het mooiste naar voren komt!

Wilt u graag een grotere stand inrichten met het gemak van een pop-up wand? Pop-up displays kunnen prima gebruikt worden als modulaire unit om meerdere pop-up's naast elkaar te zetten, zo kunt u bijvoorbeeld 2 rechte popup wanden en één gebogen wand samen inzetten om een gigantische 90’ hoekstand te creeëren, allemaal in slechts 3 trolleys!

*Genoemde prijzen zijn excl. btw en gebaseerd op een productietijd van 5 werkdagen

 

Waar en wanneer gebruik je een pop-up presentatiewand?

Een pop up wand is heel ruim in te zetten, doordat het slechts een grote wand is, is hij niet specifiek bedoeld voor één doel en kan hij overal worden ingezet als er ruimte voor is. 

We zien wel dat de meeste pop-up presentatiewanden worden ingezet op beurzen door mensen die hun bedrijf, dienst of product willen promoten. Doordat deze stands weinig ruimte in nemen, blijft er veel ruimte over in uw kavel voor bijvoorbeeld kartonnen meubels. De pop-up displays zijn bekende displays en u heeft er ongetwijfeld wel eens één gezien op een beurs, expositie, congres etc.

Het mooie van een mobiele pop-up wand is dat de print los staat van het frame, hierdoor is het mogelijk om alleen de print te vervangen en het frame opnieuw te gebruiken, dat scheelt aardig in de portomonnee! Wilt u een losse print bestellen voor uw display? Klik hier voor onze losse print panelen en kies uw formaat.

 

Welke soorten pop-up displays zijn er?

Megavista biedt 3 verschillende types pop-up wanden aan, ieder met haar eigen kern eigenschappen:

Pop-up Basic

De Pop-up basic is de budget variant van onze pop-up displays. Deze display is voor een kleine prijs te bestellen via onze website. Het frame is gemaakt van gecoatede aluminium buizen die samen een stevig en solide frame vormen. De print maken wij met de nieuwste en beste UV printtechnieken op hoogwaardig kwaliteit materiaal. Deze display verkrijgbaar in 4 uitvoeringen: Straight 3x4, Straight 4x4, Curved 3x4 en Curved 4x4

Pop-up Deluxe

De meest verkochte Pop-up display, verkrijgbaar in 4 uitvoeringen: Straight 3x4, Straight 4x4, Curved 3x4 en Curved 4x4. De popup deluxe is onze premium display. Door de extra dikke buizen van geanodiseerd aluminium met een dikte van 8mm zal de display niet snel beschadigen. Hierdoor geven wij zelfs 10 jaar garantie op het frame! Uiteraard wordt hij standaard geleverd met een print van de hoogste kwaliteit.

Pop-up Textiel

De pop-up textiel is net weer wat anders dan de 2 genoemde hierboven, de print van deze display is namelijk gemaakt van een textieldoek met klittenband! Dit maakt de montage van deze popup nog gemakkelijker en de print bestaat uit slechts één deel in plaats van een aantal banen. De pop-up textiel wordt met hoge kwaliteit geprint op Eco-display doek, dit doek is speciaal gemaakt voor gebruik met displays zoals het spannen om een frame. Deze display wordt niet geleverd met een trolley maar een stevige transport tas. Deze display is uitstluitend verkrijgbaar als rechte uitvoering in de volgende formaten: 2x3, 3x3, 4x3 en 5x3. 

Let op! de genoemde maten zijn niet in meters, dit is slechts een naam, lees de informatie pdf voor exacte maten.

U kunt uw pop-up displays ook uitbreiden met een aantal accessoires: Tafelbladen in verschillende hout kleuren om uw trolley om te toveren tot presentatiebalie, LED en Halogeen lampen om uw Pop-up wand extra te belichten en een extra print paneel die u op uw trolley kan plaatsen doormiddel van klittenband en magneten, hierdoor vangt u nog meer aandacht. De accessoires kunt u gemakkelijk selecteren tijdens het bestelproces.

 

Ontwerp je eigen pop-up banner

Het opmaken van een grafisch ontwerp voor een pop-up stand is niet moeilijk! Op de productpagina vindt u aan de rechterkant de info pdf, hierin staat een template voor het invullen van uw wand. Houdt er vooral rekening mee dat aan de zijkanten van uw ontwerp, er een stuk naar achter draait. We adviseren dan ook om hier geen belangrijke elementen te plaatsen.

Om het monteren van uw pop-up nog makkelijker te maken adviseren wij om geen belangrijke elementen op een naad tussen 2 panelen te zetten, hierdoor zult u nooit een opvallen hoogteverschil krijgen in een letter of logo. De individuele panelen zijn duidelijk aangegeven in onze templates.

U hoeft alleen maar uw ontwerp te maken op onze template, aan de hand van onze aanleverspecificaties en het bestand naar ons te sturen, dat is alles!

Het bestellen van een pop-up wand is ook gedaan in een handomdraai, u hoeft alleen maar uw type en formaat te kiezen, uw design uploaden, de accessoires en levertijd kiezen en uw gegevens in te vullen. De rest wordt voor u gedaan en u heeft binnen een aantal werkdagen uw eigen mooie popup beurswand in huis!

 

 

Livechat