Duplicaat van Duplicaat van Duplicaat 2

Kartonnen Design


Decoratie

Specials

Prullenbakken

Lampen

Stortbakken

Zuilen/poorten

 

De kartonnen designs zijn het perfecte voorbeeld van wat allemaal mogelijk is bij Megavista en wat mogelijk is met de beschikbare materialen.

De kartonnen designstukken hebben elk zijn eigen functie en zijn elk gemaakt voor een speciaal doel. Ook kan elk kartonnen design op maat worden gemaakt en kan u zelfs uw eigen kartonnen design ontwerpen.

 

Waarom Megavista?

Megavista beschikt over de hoogste kwaliteit materialen en door ons uitgebreide en veelzijdige machinepark, beschikken wij over de mogelijkheden om uw kartonnen design perfect af te werken. Doordat wij alles zelf in huis kunnen doen, zoals het ontwerpen, het tekenen, het snijden, rillen en afwerken en vaak het voorwerk zoals de snijtekeningen allemaal al klaar hebben liggen, kunnen wij de goedkoopste prijs bieden. Niet alleen kunnen wij de goedkoopste prijs bieden, maar door deze technieken, kunnen wij binnen een hele korte tijd, iets moois voor u neerzetten, tot wel binnen 24 uur!

Zelf kan u uw eigen kartonnen design ontwerpen, waaronder de hele vorm of een geheel uniek object. Dit kan natuurlijk een behoorlijke uitdaging zijn, om zelf een heel ontwerp te maken van product tot grafisch ontwerp. Doordat wij beschikken over onze eigen DTP specialisten in huis, kunnen wij u ook helpen met ontwerpen. Niet alleen het ontwikkelen van het product, maar zelfs voor het bijbehorende grafisch ontwerp. Wij beschikken over de capaciteiten om u van A tot Z te helpen waar nodig. Voor het perfecte beeld van uw product, kunnen wij een 3D pdf maken van het product, zodat u in 3D uw zelf ontwerpen of verzonnen object kan bekijken.

 

Op maat gemaakt

Elk kartonnen design kan voor u op maat worden gemaakt. Als u ergens mee wil opvallen op een beurs of iets moois in uw showroom wat bekijks trekt, is een kartonnen design het ideale product voor u of u en nou een autobedrijf heeft, een dierenwinkel, een huishoudelijke winkel, voor alles is wel een optie. Elk kartonnen design die wij presenteren, is ook volledig aan te passen naar uw wens en zullen worden gemaakt naar uw toebehoren en met afmetingen wat bij uw product of dienst past.

Ook is het mogelijk om andere elementen te verwerken in uw eigen kartonnen design. Zo is het mogelijk een product te maken met verlichting zoals de Spectra lamp of de op maat gemaakte lamp, maar ook is het mogelijk een kast te laten maken met een MDF binnenkant en deuren met scharnieren zoals de Luxe kast. Voor elk idee is een kartonnen design te maken.

Bij de kartonnen designs is het ook mogelijk om verschillende soorten materiaal te gebruiken zoals 3mm EE golfkarton, 16mm Honeycomb karton, Forex PVC Schuimplaat, Havana BBC 10mm karton etc. Ieder materiaal kent zijn eigen voor-en nadelen, daarom is het belangrijk om goed na te denken wat er precies nodig is om het product succesvol te maken. Als u daar niet uitkomt, staan wij altijd voor u klaar om u daarmee te helpen.

 

Alles is mogelijk van karton

Vrijwel alles is ook te maken karton. Dit maakt een product ook veel specialer, opvallender en milieuvriendelijk en recyclebaar. Zo hebben wij ook meubels van karton, zoals de kartonnen bank, kartonnen salontafel of zelfs een hele loungeset. Maar ook dingen zoals de 3D Kartonnen Dierenkoppen of zelfs een volledig kartonnen dier zoals de 3D kartonnen neushoorn.

Wij bieden producten die een gehele sfeer kunnen geven aan een ruimte zoals de Schoorsteen/Open haard, waar nog veel mogelijkheden zijn door hem bijvoorbeeld een kerstprint te geven, waarbij het ook mogelijk is om er cadeautjes in te leggen of een andere crowner, maar ook een hele huiselijke print, waardoor hij een huiselijke sfeer zal geven aan uw ruimte.

Zelfs Volledige beursstand zijn te maken van karton. Hele grote stands, klaar voor op een beurs of expositie. Gemakkelijk in elkaar te zetten en herbruikbaar door het gebruik van klik- en haakkoppelingen. Het is zo gek niet te bedenken of wij kunnen het voor u maken van karton.

 

Voorbeelden van mogelijkheden

Zelf hebben wij onze eigen selectie van voorbeelden wat mogelijk is met karton en onze gemaakte kartonnen designs in opdracht van klanten of zelf verzonnen kartonnen designs. Deze selectie hebben wij voor u gemaakt onder het kopje kartonnen designs:

Luxe Kasten

Deze kast is volledig op maat gemaakt. Wij hebben een kast geïnpireerd door de welbekende auto Herbie. Deze kast bestaat uit een groot aantal lagen 10mm BBC Havanna golfkarton, die aan elkaar zijn gelijmd zijn met een MDF binnenstructuur om hem te gebruiken als kast. Als kastdeuren hebben wij de autodeuren gebruikt, die wij van buiten en binnen hebben geprint om hem een realistische uitstraling te geven. U kan zelf u eigen kast laten maken met een vorm, formaat en ontwerp naar uw wens.

3D Kartonnen neushoorn & 3D Kartonnen dierenkoppen

Deze 2 producten laten goed zien wat er allemaal mogelijk is met het gebruik van karton. Deze displays zijn beide volledig gemaakt van 10mm BBC Havanna karton. Ook is dit een goed voorbeeld van de genoemde aansluiting. Alleen het achterpaneel is gelijmd en verder is het een volledig bouwpakket die zo in elkaar kan worden geschoven door middel van gleuven en dus volledig afgebroken en gemonteerd kan worden waar nodig en klein en vlak geleverd zal worden. Ieder vorm is mogelijk op aanvraag!

Op maat gemaakte lampen & Spectra lamp (statafel)

De op maat gemaakte lampen en de spectra lamp zijn het perfecte voorbeeld van producten die verwerkt kunnen worden in een kartonnen design. De op maat gemaakte lampen is volledig te personaliseren naar uw wens. Zo kan deze lamp elke vorm en print aannemen die u zou willen. Zowel het karton als het plexiglas.

Ook de Spectra lamp is te personaliseren met een full-color UV hoog kwaliteit print, ook zijn de gleuven te personaliseren zodat u bijvoorbeeld uw logo kan uitsnijden zodat deze verlicht wordt, een uitzonderlijk mooi effect! Bij de Spectra lamp wordt een RGB kleurenlamp meegeleverd, zodat deze ook qua licht is af te stellen naar uw wens door een iDual RGB led lamp, met een 3mm transparant acrylaat paneel bovenop, waar ook licht doorheen zal komen.

Kartonnen prullenbak & Horeca prullenbak

De kartonnen prullenbakken zijn allebei uniek in zijn soort. Zo is de kartonnen prullenbak een simpele maar effectieve prullenbak. Deze is goedkoop en ideaal voor reclame uitingen op een plek waar niemand het verwacht! Het ontwerpen hiervoor is een eitje. Doordat de deksel van deze prullenbak om de basis heen valt, is de vuilniszak niet meer zichtbaar en ziet de prullenbak er netjes uit.

De Horeca prullenbak is ook een unieke en effectieve manier om uw boodschap over te brengen in een openbare ruimte en wanneer u gebruik maakt van een vuilniszak die vast is te zetten met het inzetstuk, kan deze ook een lange levensduur bereiken. Het inzetstuk is van de buitenkant zichtbaar en is slim gebruik van te maken in uw ontwerp om iets een extra highlight te geven.

Beide prullenbakken zijn gemaakt van stevig 3mm EE golfkarton. Het voordeel van dit karton is dat het voordelig is, makkelijk te verwerken en dit kan omgevouwen worden zonder de hoge kwaliteit full-color UV print te beschadigen, de prullenbakken worden dan ook vlak en klein verzonden.

Informatiebordje

Dit informatiebordje is gemaakt van 10mm BBC Havanna karton. Dit informatiebordje is volledig te personaliseren naar uw wens. Zo is niet alleen het grafisch ontwerp aan te passen, maar ook het volledige formaat en zelfs de vorm. Dit maakt het informatiebordje ideaal voor uw persoonlijke reclame. Dit informatiebordje is gemaakt van dik karton en maakt hem dus goedkoop en zo ideaal als u informatie of een boodschap wil verspreiden. Ook kan deze gebruikt worden voor het verkopen van uw product of dienst en door de goedkope prijs, kan u een aantal van deze laten maken en deze gemakkelijk verspreiden op plekken waar u wil.

Schaal

Onze schaal is gemaakt om een plek op te leuken met zelfs nog een kans om reclame te maken. Deze schaal is volledig te personaliseren qua formaat, maar ook de vorm is aan te passen. Door het gebruik van sterk 3mm EE golfkarton is deze schaal voordelig. Deze schaal wordt vlak geleverd, doordat de hoge kwaliteit print niet beschadigd wordt bij het omvouwen van dit materiaal.

Schoorsteen/Open haard

De schoorsteen/open haard is uniek. Door het gebruik van ons 3mm EE golfkarton is deze duurzaam en en opvallend. Ook door onze speciale klik- en haakkoppelingen, is deze volledig in elkaar te zetten nadat u het vlak geleverd krijgt maar is dus ook gemakkelijk te vervoeren en dus niet alleen geschikt voor in huis, kantoor of een andere vaste ruimte, maar kan zelfs uw stand op een beurs of expositie opleuken en sfeer geven.

Deze open haard kan voor verschillende doeleinden functioneren. Zo kan u hem een kerst print geven en deze gebruiken op feestdagen, maar ook een heel huiselijk ontwerp, waardoor hij een extra of huiselijke sfeer geeft in uw ruimte of bij uw stand.

Deze display is voorzien van een extra stevige plank, waardoor deze sterke dingen kan dragen zoals cadeautjes bij de feestdagen of bijvoorbeeld houtblokken om het realistischer te maken. Ook kan u deze schoorsteen voorzien van een print met uw eigen reclame erop, om niet alleen extra op te vallen in uw stand, maar ook nog eens reclame zal maken voor uw bedrijf of promotie. Aangezien deze open haard volledig wordt gemaakt van karton en wordt voorzien van een hoog kwaliteit full-color UV print, zal deze zeker de aandacht trekken van bezoekers en voorbijgangers

Detectiepoorthoezen

U kent vast wel de detectiepoorten bij winkels om diefstal tegen te gaan. Helaas kunnen we wel kortsluiten, dat dit niet de meest mooie objecten zijn in een winkel. Daarom hebben wij detectiepoorthoezen uitgebracht, om zo op een slimme manier om te gaan met de poortjes. Op deze manier kunt u niet alleen de poortjes verstoppen maar kan u doormiddel van uw eigen ontwerp het uiterlijk verbeteren en tegenlijkertijd reclame maken en een product promoten.

De detectiepoorthulzen zijn te personaliseren met uw gewenste formaat en de bovenkant is te personaliseren met elke vorm naar wens. Zo is het mogelijk om een halfronde, een rechte, maar ook een contourgesneden bovenkant te laten maken, om uw product of winkel nog meer te laten opvallen.

De detectiepoorthoezen worden gemaakt van stevig  3mm EE golfkarton, dit heeft het voordeel dat in tegenstelling tot textiel, deze altijd strak en recht zullen blijven staan. Ook is deze door het gebruik van karton voordelig om te laten maken, maar toch een erg chique en strakke uitstraling heeft. De uitstraling wordt ook nog verbeterd door uw hoog kwaliteit full-color UV print en is dus echt een must have voor uw winkel!

Kartonnen bandenhulzen

Onze kartonnen bandenhulzen zijn een venieuwende manier om reclame te maken voor uw banden. Doordat ze volledig voorzien kunnen worden van uw eigen hoge kwaliteit bedrukking en overal inzetbaar zijn, maakt dat ze ideaal voor uw promotie. Doordat ook dit product wordt gemaakt van de hoge kwaliteit 3mm EE golfkarton, maakt dit ze ook nog erg voordelig. Ook laat dit product zien, dat voor elke mogelijkheid of product wel iets te maken valt van karton, wat u kan voorzien van uw ontwerp om uw boodschap over te brengen of om reclame te maken. Vanzelfsprekend worden deze bandenhulzen volledig op maat gemaakt voor de maat van uw autobanden. Kortom, de ideale verpakking voor uw banden, genoeg ruimte voor reclame maar door de grote open zijden is het product zelf ook goed in zicht.

Kerstboom T3 & Kerstboom T4

De kartonnen kerstbomen zijn ideaal voor de feestdagen. Zo is het voordeel van de Kerstboom T3, dat deze vlak is aan de achterkant waardoor deze tegen een muur aan is te plaatsen en daardoor aanzienlijk minder ruimte in beslag neemt in uw winkel of kantoorruimte. Ook is de Kerstoom T3 voorzien van planken, waar u nog spullen of producten op kan leggen.

De Kerstboom T4 is daarentegen wel volledig rond, maar ook rondom full-color UV geprint, waardoor uw ontwerp of reclame aan elke kant te zien en door de ronde vorm ideaal voor extra sfeer in uw winkel of kantoorruimte.

Deze kerstbomen zijn herbruikbaar en kunnen elk jaar weer opnieuw opgezet worden en tegenover een kunst kerstboom goedkoper, veel gemakkelijker op te zetten, neemt minder ruimte in beslag en u hoeft geen moeite te doen om de kerstboom te versieren, aangezien hij sierlijk wordt geprint.

Reclamezuil & Reclamezuil XL

De Reclamezuil en Reclamezuil XL is een zeer uniek en een echt packaging-technisch hoogstandje. Deze zuilen worden gemaakt met een binnenstructuur van 16mm Honeycomb karton en een buitenkant van 2mm Forex rondom. Deze kan ook volledig worden bedrukt met uw eigen grafische ontwerp. Dit maakt de reclamezuil erg bijzonder en zal zeker de aandacht trekken van iedereen. De reclamezuil is de perfecte manier om te adverteren, promoten of informeren.

 

Ontwerp uw eigen kartonnen designstuk

U kan zelf uw eigen kartonnen designstuk ontwerpen van de vorm tot formaat tot het grafisch ontwerp en elk kartonnen designstuk zal voor u op maat worden gemaakt.

Door de enorme vrijheid en de vele mogelijkheden kan het ontwerpen of bedenken een behoorlijke klus worden en daarom hebben wij altijd DTP specialisten voor u klaar staan, die u kunnen helpen met het vormgeven, ontwerpen of bestellen van uw eigen kartonnen designstuk. Ook is het mogelijk om na het bedenken en het ontwerpen van een design, een 3D PDF te realiseren zodat u uw product in 3D kan bekijken en beooderdelen.

Voor het bestellen, vragen of hulp voor uw eigen op maat gemaakte kartonnen design kan u altijd contact met ons opnemen!

 

 

Livechat