Duplicaat van Duplicaat van Duplicaat van Duplicaat van Duplicaat van 1

Kartonnen stoelen, krukjes en banken


• Stoelen •

• Krukjes •

• Banken •

 

 

Wilt u duurzaamheid uitstralen of gewoon anders zijn dan de concurrentie in uw winkel, op een beurs of in een andere openbare ruimte? Kies dan voor de Kartonnen stoelen, krukjes en banken van Megavista in Assen. Onze kartonnen krukjes, stoelen en banken worden gemaakt van duurzaam en recyclebaar karton, zorgvuldig in elkaar gezet door de super sterke constructie met strakke design vormen die kunnen worden geprint met uw eigen grafisch ontwerp!

 

Voordelen van kartonnen krukjes en stoelen

Iedere stoel, kruk of bankstel die tijdelijk gebruikt wordt kan vervangen worden met een kartonnen stoel of kruk. Doordat onze meubels ook nog eens full-color te printen zijn in uw eigen kleuren en/of huisstijl zullen ze altijd beter in de omgeving passen dan traditionele stoelen of krukjes.

Kies bijvoorbeeld voor het kartonnen krukje voor in uw beursstand op de beurs, super goedkoop en gemakkelijk vervoerbaar, tijdelijk te gebruiken en volledig te bedrukken met uw boodschap.

Het bankje 3 persoons is ideaal in een wachtruimte of winkel, door het strakke design vorm maar toch simpele uitstraling is hij overal in te zetten en kan met gemak het gewicht dragen van 3 personen.

Wilt u echte design stukken? Kies dan voor de Wiggle stoel, barkruk en bijzettafel/krukje. Deze zetels zullen er altijd uit springen door de vloeiende lijnen en de bijzondere constructie, ze worden namelijk gemaakt van 43 lagen karton tegen elkaar gelijmd en zijn hierdoor extreem sterk en ook voor langere periodes te gebruiken.

De échte eye catcher in deze categorie is de Honey-comb bank, deze grote en royale bank wordt gemaakt van sterk 16mm honey-comb karton, dit maakt hem super sterk, langdurig te gebruiken en zelfs B1 brandvertragend.

 

Waarom kiezen anderen voor kartonnen meubels?

Onze meubels worden zorgvuldig ontworpen en geconstrueerd, karton is over het algemeen niet perse een sterk materiaal maar onze ervaring heeft ons geleerd hoe karton extreem sterk ingezet kan worden met de juiste constructie. Onze stoelen, krukjes en banken kunnen dan ook met gemak het gewicht van één of meerdere personen dragen.

Door het gebruik van karton zijn de meubels heel betaalbaar. De prijzen van onze meubels liggen vaak nog lager dan het huren van meubels bij een beurs en het product is helemaal van u! U heeft al een kartonnen krukje, volledig geprint met uw ontwerp vanaf €30 excl. Btw. Daarnaast is het ook nog eens gemaakt van gerecycled materiaal.

Onze meubels worden altijd klein en licht geleverd, de meeste krukjes, banken en stoelen worden als bouwpakket ontworpen en zijn gemakkelijk in elkaar te zetten. Doordat ze demonteerbaar zijn, zijn ze veel kleiner te vervoeren dan een traditioneel bankstel, krukje of stoel. Er wordt geen lijm gebruikt maar uitsluitend slimme klik en schuif koppelingen.

 

Modellen kartonnen krukjes

Ons kartonnen krukje is de voordeligste keuze, dit krukje is gemaakt van 3mm EE golfkarton met een sterke binnenstructuur van 10mm BBC golfkarton, dit krukje is bedoeld voor kort gebruik, tot ca. 2 weken. Wilt u een krukje die langer mee gaat? Kies dan voor het honey-comb krukje. Deze kruk is gemaakt van extra sterk 16mm Honeycomb karton waardoor hij meer gewicht kan dragen en ook langer mee gaat. Ons volkern krukje gaat veruit het langs mee, deze kruk wordt gemaakt van vele lagen karton op elkaar gelijmd, deze kruk kan een lange tijd mee gaan en het meest gewicht dragen.

Wij bieden ook bankjes aan, het bankje 2 persoons en het bankje 3 persoons zijn in wezen krukjes die meerdere personen kunnen dragen, 2 of 3 personen. Klein en licht te vervoeren doordat ze als simpel bouwpakket worden geleverd.

 

Modellen kartonnen stoelen

De stoel basis en stoel basis kids de goedkoopste variant stoelen, deze zijn gemakkelijk in elkaar te zetten en gaan ongeveer 2 weken mee, ideaal voor op een beurs of ander evenement van korte duur. Hiernaast hebben wij de Fauteuil, Kinder Fauteuil, Kartony en Royale Fauteuil, deze stoelen worden allemaal gemaakt van dikker karton waardoor de ook voor langere tijd gebruikt kunnen worden, de prijs ligt hoger maar dit reflecteert zich weer in de strakkere designvorm, materiaalkeuze en levensduur.

 

Modellen kartonnen banken

Wij hebben 2 verschillende kartonnen banken in ons assortiment, het bankstel en de Honey-comb bank, beide voor een langere periode te gebruiken, gemakkelijk en klein te vervoeren door de constructie. Het bankstel is alleen in bruin 10mm BBC karton verkrijgbaar terwijl de Honey-comb bank, zoals de naam al zegt, verkrijgbaar is in wit Honey-comb karton, dit maakt deze bank iets sterker en volledig full-color UV te printen met uw eigen ontwerp!

 

LEVERING BINNEN 24 UUR

In de meeste gevallen kunnen wij binnen 24 uur leveren, neem contact met ons op voor de mogelijkheden bij spoed.

 

 

Livechat