Duplicaat van Duplicaat van Duplicaat van Duplicaat van Duplicaat 2

''Peephole'' kijkgat wanden

 

Een groot reclamebord met een print van uw idolen, met een kijkgat zodat u met ze op de foto kan, hoe leuk is dat!? De Stand-in displays van Megavista trekken gegarandeerd de aandacht van uw bezoekers en voorbijgangers. Doordat ze interactie uitlokken is dit een zeer sterk reclamemiddel die een grote impact maakt op uw potentiële klanten. 

 

Wat is een Peephole display?

Een Peephole display is in essentie een reclamebord met een gat er uit gesneden, mensen kunnen achter deze display gaan staan met hun hoofd in het gat zodat het net lijkt alsof hun hoofd op de romp van het geprinte personage zit. Hier wordt dan meestal een foto van gemaakt, het lijkt dan alsof die persoon écht een filmpersonage, zanger, superheld etc. is.

De Stand-in displays van Megavista worden met de hoogste kwaliteit full-color UV geprint op de beste materialen. De print is meestal een idool of personage zoals een acteur, een animatie personage, zanger of zangeres. Vaak zien we ook dat er beroepen of typetjes worden gebruikt voor deze displays zoals een brandweerman, politieagent, bouwvakker, voetballer, millitiar, zuster, bodybuilder, coureur, cowboy, piraat, koning of princes, noem maar op, alles is mogelijk!

De standins kunnen niet alleen ingezet worden als personage maar ook om iemand in een bepaalde omgeving op te laten gaan, denk hierbij aan bijvoorbeeld een Hollywood rode loper, een kasteel uit de middeleeuwen, een gevangenis cel, in een sportwagen, in de cockpit van een vliegtuig, op Hawaii of als bruidspaar.

 

Waarom kiest men voor stand-in displays van Megavista?

Onze klanten/relaties kiezen voor ons omdat wij de hoogste kwaliteit garanderen in al onze producten. Op de print en het materiaal. Voor al onze displays gebruiken wij alleen het beste karton. Recyclebaar, duurzaam en afkomstig uit PEFC en FSC gecertificeerde cultuurbossen. De fotoborden worden standaard gemaakt van stevig 3mm EE golfkarton of extra sterk 16mm Honeycomb karton. Dit karton kan gegarandeerd jarenlang meegaan als het op de juiste manier behandeld wordt. 

 Ook bieden wij scherpe concurrerende prijzen op onze displays, door onze digitale snij- en plottechnieken kunnen wij snel en voordelig kleine gepersonaliseerde producties draaien zonder dat er een stansvorm op maat gemaakt moet worden. Hierdoor is het ook mogelijk om bijvoorbeeld 5 displays te bestellen met ieder zijn eigen snijvorm.

Megavista kan spoedklussen zonder problemen uit voeren, wij kunnen binnen 24 uur een groot aantal displays maken en afleveren. Heeft u haast? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

 

Welke soorten fotoborden met gat zijn er?

Wij bieden 3 soorten kijkgat borden aan, ieder met zijn/haar eigen eigenschappen. De één sterker en de ander juist wat voordeliger. Hieronder worden ze stuk voor stuk toegelicht.

Kijkgat wand 3mm EE golfkarton

Deze Stand-in display is gebaseerd op onze Cinema display 140. Een strakke standee display met een kijkgat die van zichzelf rechtop blijft staan door de uitklapbare achtersteun. Deze display is gemaakt van 3mm EE golfkarton, dit materiaal kunnen we omvouwen dus deze display is dan ook klein te vervoeren en meerdere keren in en uit elkaar te halen op verschillende locaties. Hij wordt full-color UV geprint met uw eigen design.

Kijkgat wand 16mm Honingraat

Als de display een langere tijd ingezet moet worden adviseren wij een display van Honeycomb karton. Dit materiaal is extra sterk en stijf, hierdoor kan de display jaren lang ingezet worden. Dit materiaal wordt ook full-color uv geprint met de hoogste kwaliteit. Doordat we dit matiriaal niet kunnen rillen is hij niet zo gemakkelijk te vervoeren als de versie die gemaakt wordt van 3mm EE golfkarton, iets om rekening mee te houden bij uw keuze. De voeten zijn simpel in de display te schuiven. Hierdoor staat hij stevig.

Deze display wordt standaard rechthoekig uitgesneden maar kan ook contourgesneden worden zoals u wilt. Hoe mooi is dat!? Zo kunt u bijvoorbeeld een logo of object uit laten steken vanuit de display of de gehele wand een unieke vorm geven van bijvoorbeeld een boom of auto! Wilt u een contour gesneden kijkgat wand? kies dan voor de Kijkgat wand 16mm Honingraat uitgesneden vorm.

Wij bieden standaard dus deze display aan met 2 materialen en vormen, wilt u graag een ander type display met een kijkgat zoals één van onze standee displays of een groot zelfstaand bord van hout met een peephole? Neem contact met ons op en wij regelen het voor u! Alles is mogelijk bij Megavista, alle tekeningen kunnen aangepast worden naar uw wens.

 

Een kijkgat display met uw eigen ontwerp

Wilt u een kijkgat display ontwerpen? Dat is niet moeilijk! Wij kunnen templates leveren zodat u alleen nog maar het ontwerp hoeft te plaaten en de locatie van het gat te bepalen. Alle prints zijn mogelijk! Van dierentuin tot formule 1 auto. Komt u er niet helemal uit? Neem gerust contact op met een van onze grafische specialisten, zij helpen u graag verder om de wow factor te behalen. 

Wilt u graag iets speciaals toevoegen aan uw display zoals een folderbakje of een geluidsmodule? Ook dat is mogelijk bij Megavista.

Uw eigen design wordt met de nieuwste printtechnieken op de hoogste kwaliteit rechtstreeks geprint op ons karton (of ander materiaal). Wij garanderen de diepste kleuren om uw print er het mooist uit te laten springen.

 

Cutout foto borden gemakkelijk en snel besteld

Een staande display met kijkgat bestellen is kinderspel bij Megavista! Kies je display, vul het aantal en levertijd in en upload je bestand(en). Nadat je het product in de winkelwagen hebt geplaatst hoeft je alleen nog maar je gegevens in te vullen en de rest gaat vanzelf!

 

Livechat