Lijkt uw 3D pdf leeg? Lees hier hoe u dit kan oplossen.

28-01-2019

Op onze website zijn van alle kartonnen displays 3D voorbeelden verkrijgbaar. Een 3D pdf is een interactief 3D bestand waarin u het object (in ons geval een kartonnen display) 360 graden kunt roteren en van alle kanten bekijken. De 3D pdf's kunnen u helpen bij het opmaken van de bestanden op onze template doordat u inzicht krijgt in de constructie van de display. Ook is een 3D pdf de ideale manier om het product te presenteren of een screenshot te nemen om een voorbeeld te maken van de display met uw eigen print.

 

Onze 3D pdf's kunt u downloaden onder de productomschrijving door op de rode knop te klikken. Als u op deze knop hebt gedrukt komt u op de browser pdf preview pagina, echter, de meeste browsers (Chrome, Edge, Firefox of Safari) zijn niet geschikt om 3D bestanden af te spelen. In dit geval zult u eerst het bestand moeten opslaan op uw PC. Dit kunt u doen door op de download knop te klikken rechts bovenin het scherm.

Let op, Apple/Mac voorvertoning is niet geschikt om 3D bestanden weer te geven, Adobe Acrobat of een ander compatibel programma is vereist.


 

Klik hier om te checken of de 3D pdf's bij u werken, vergeet niet om hem eerst op te slaan op uw pc en daarna te openen. Als uw 3D pdf leeg lijkt, zijn waarschijnlijk de instellingen van Adobe Acrobat niet correct ingesteld. Lees hieronder hoe u dit kunt oplossen.

 

 

Nadat u het 3D bestand opnieuw heeft geopend zou het moeten werken. Let op, 3D pdf's worden niet ondersteund als uw Adobe Acrobat ouder is dan versie 10. 

 

Onze ontwerpers zijn echte experts geworden in het maken van 3D PDF's, er wordt ons vaak gevraagd om een 3D pdf te maken van een bepaald product om te zien hoe de print van de klant er uit zal zien als het op het product geplaatst is, ideaal om alles te controleren zonder meteen de productie te draaien! Wilt u ook een voorbeeld van uw printbestand in 3D geplaats op een product? Neem contact met ons op! Wij kunnen dit meestal waar maken binnen 1 uur tijd (€45 excl. btw).

Ingewikkelde producten zoals onze standee displays, onze vloerdisplays of toonbankdisplays zijn op deze manier erg gemakkelijk om te voorzien van een ontwerp, als je een foutje maakt kan je het simpelweg nog aanpassen voordat we in productie gaan! Zo houden we de kosten laag en besparen we veel materiaal en inkt!

 

 

Livechat