Lijkt uw 3D pdf leeg? Lees hier hoe u dit kan oplossen.

28-01-2019

Op onze website zijn van alle kartonnen displays 3D voorbeelden verkrijgbaar. Een 3D pdf is een interactief 3D bestand waarin u het object (in ons geval een kartonnen display) 360 graden kunt roteren en van alle kanten bekijken. De 3D pdf's kunnen u helpen bij het opmaken van de bestanden op onze template doordat u inzicht krijgt in de constructie van de display. Ook is een 3D pdf de ideale manier om het product te presenteren of een screenshot te nemen om een voorbeeld te maken van de display met uw eigen print.

 

Onze 3D pdf's kunt u downloaden onder de productomschrijving door op de rode knop te klikken. Als u op deze knop hebt gedrukt komt u op de browser pdf preview pagina, echter, de meeste browsers (Chrome, Edge, Firefox of Safari) zijn niet geschikt om 3D bestanden af te spelen. In dit geval zult u eerst het bestand moeten opslaan op uw PC. Dit kunt u doen door op de download knop te klikken rechts bovenin het scherm.

Let op, Apple/Mac voorvertoning is niet geschikt om 3D bestanden weer te geven, Adobe Acrobat of een ander compatibel programma is vereist.


 

Klik hier om te checken of de 3D pdf's bij u werken, vergeet niet om hem eerst op te slaan op uw pc en daarna te openen. Als uw 3D pdf leeg lijkt, zijn waarschijnlijk de instellingen van Adobe Acrobat niet correct ingesteld. Lees hieronder hoe u dit kunt oplossen.

 

 

Nadat u het 3D bestand opnieuw heeft geopend zou het moeten werken. Let op, 3D pdf's worden niet ondersteund als uw Adobe Acrobat ouder is dan versie 10. 

 

 

Livechat