Kartonnen displays, goedkoop en doeltreffend. Wat een keuze!

20-06-2018

Geschikt voor verschillende doeleinden, omgevingen en producten, kartonnen displays op maat zijn licht, sterk, doeltreffend, goedkoop en milieuvriendelijk. Onze displays zijn helemaal te personaliseren betreft vorm, afmeting en grafisch ontwerp om uw firmanaam en boodschap te versterken.

Producenten eisen hun producten prominent en met kracht te presenteren voor hun netwerk van resellers en distributeurs en aan het einde aantrekkelijker voor de eindgebruikers. Hieronder meer voorbeelden van kartonnen displays voor winkeliers:

 

Maak de juiste keuze!

Onze ervaring heeft ons geleerd dat onze displays geschikt zijn voor verschillende soorten producten; van kleine huishoudelijke artikelen tot stijltangen of koffiemachines, van schoonheidsproducten, levensmiddelen tot kleding of motoraccessoires of sportartikelen. Uw product zal door de display omlijst worden en schitteren. U hoeft uzelf geen enkele beperking op te leggen. 

Het is gemakkelijk als het doel bekend is maar om twijfels te voorkomen bij het kopen van een product, hieronder een aantal tips voor onze klanten.

 

Toonbankdisplay, betaalbaar en snel.

Op de kassa of receptiebalie is de ideale plek om een toonbankdisplay met uw boodschap neer te zetten, hier blijven veel mensen langer staan deze plek is dus veel bezocht. De toonbankdisplays van Megavista zijn gemakkelijk te personaliseren en te verwisselen. Met een kleine prijs en beperkte ruimte kunt u altijd aandacht krijgen van uw bezoekers.

 

 

Staande displays, groot, licht en millieuvriendelijk.

Staande display zijn vaak moeilijk te verplaatsen en een plek te geven, het opbergen is vaak ook ruimte-berovend. 
De staande displays van Megavista zijn gemaakt van karton, licht om te verplaatsen en gemakkelijk om op te bergen of te verwisselen. De designvorm bepaalt niet alleen de uitstraling van de display maar wordt op maat gemaakt voor uw product en we houden rekening met het formaat, de aantallen en het gewicht van uw product. Schappendisplay zijn het meest gezocht en de meest doeltreffende displays, onvoorstelbaar sterk, recyclebaar en millieuvriendelijk.

 

Kartonnen displays: de juiste plek in uw winkel.

Heeft u een display nodig voor het tentoonstellen van  een nieuw product, bij uw eigen verkoop punt of op een beurs, kies dan voor een toonbankdisplay. Deze display laat uw product in het oog springen. De display ondersteunt en geeft uw product een waardevolle uitstraling op een discrete manier. Een toonbankdisplay zoals de folderhouder of de driehoeks-toonbankdisplay zou hiervoor zeer geschikt zijn.

Blijven we bij de displays voor de cosmetica of juwelieren, dan is het zeker belangrijk om de stijl en elegantie van de display samen te brengen met de functionaliteit. Uw partner hiervoor is de prachtige Balkony welke ontworpen is voor o.a. cosmetica en sierraden. Deze display mag in geen enkele schoonheidssalon of juwelier ontbreken.


 

Staande displays van karton, het product staat centraal.

Als u op zoek bent naar een display, die naast promotie het ook mogelijk maakt om meerdere artikelen te laten zien, dan zijn de oplossingen hiervoor oneindig. Wanneer je het bijvoorbeeld hebt over het tentoonstellen van schrijfartikelen, kleine bureau- accessoires of andere kleine voorwerpen, dan moeten de beschikbare ruimtes altijd zorgvuldig worden bestudeerd om de juiste nadruk te leggen op elk artikel en deze zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen. De displays voor de boekhandels  dienen ook op deze manier te worden ingericht, de producten worden op een rustige manier aan de klant getoond. Hiervoor bevelen wij de Kast F aan. Resultaat gegarandeerd!

En wanneer je een grote display met veel ruimte nodig bent om veel artikelen in één keer te laten zien, dan kiest u voor een schappendisplay 15kg.


 

Kartonnen displays robuust, veilig en stabiel? Maar natuurlijk!

Heeft u een zeer stevige en stabiele display nodig die veel gewicht kan dragen? Denkt u misschien dat kartonnen displays niet voor uw doeleinden geschikt zijn?
De stevigheid van karton, de kracht van de lijn en de en de zorgvuldigheid bij het ontwerp van elk detail, leiden tot de creatie van kartonnen displays zo stevig als beton. Voor grootste of zwaarste cosmetische producten, voor verpakkingen van levensmiddelen en ook voor de kledingsector, is de Kast F het neusje van de zalm. Veel gebruikt en gevraagd voor ontelbare categorieen artikelen, de artikelen uit deze lijn verenigen elegantie met robuustheid, maar blijven toch licht en gemakkelijk te verplaatsen. 

 

Heeft u breekbare voorwerpen, die instabiel zijn of de neiging hebben om te rollen, zoals bijvoorbeeld cilindrische verpakking van cosmetica en voedingsmiddelen, kies dan voor een display die het vallen van deze verpakkingen tegengaat door middel van een opstaande ‘anti-val’ rand. U kunt dan bijvoorbeeld kiezen voor de mooie Schappendisplay 7,5kg. 

Heeft u producten in een blisterverpakking zoals tandenborstels, zaklampen, batterijen of bijvoorbeeld pennen en u wilt deze ophangen in een display die de producten op een unieke manier presenteert? Kies dan voor onze mooie Blister display en u zult niet teleurgesteld zijn!


Veel productlijnen in één display!

Heeft u verschillende productlijnen, maar slechts kleine ruimtes? U wilt alle productlijnen op één punt laten samenkomen om uw klanten de mogelijkheden in een keer te laten zien? Dan is de Best Schappendisplay uw redding. Het is gewoon een kwestie van de meest geschikte te kiezen. Kies voor de displays met de juiste tussenschotjes voldoende aantal planken, welke  u in staat stellen om een groot aantal items, maar overzichtelijk en netjes uit te stallen en tevens de verschillen en verscheidenheid van ieder productlijn te benadrukken. Zeer geschikt voor bijvoorbeeld bars, bakkerijen, supermarkten en cafés, zijn de Wand expo's. Met hun vele vakken, maken deze displays het makkelijk om koekjes, snoep, koffie of pakketjes tentoon te stellen in één display.


 

Kartonnen staande displays: makkelijk  te monteren en te demonteren! 

Heeft u een display nodig die u niet tot wanhoop drijft bij het monteren,  een display die makkelijk is te verwijderen als dat nodig is, maar nog altijd betrouwbaar, elegant en functioneel. Wij hebben hierop het antwoord. Het kost nooit veel moeite om onze kartonnen displays te monteren, maar de displays die u hierbij het meest zullen verrassen zijn de prachtige Economy schappendisplays.

 

Kartonnen displays speciaal voor u op maat gemaakt!

Zoekt u een bepaald type display maar staat hij er niet tussen op onze website? Neem dan contact met ons op! Wij zijn dagelijks bezig met maatwerk, dit is dan ook één van onze sterkste punten. Wij kunnen een volledige kartonnen display op maat ontwikkelen aan de hand van een schets van de klant. En dat allemaal binnen slechts een paar werkdagen, voor kleine en grote oplagen!

Lees ook ons blog Op maat gemaakt voor meer informatie over hoe dit in z'n werk gaat!

Livechat