Online verpakkingen bestellen: meer dan alleen dozen

23-07-2021

Standaard verpakkingen zijn al lang ouderwets, het nieuwe normaal zijn gepersonaliseerde verpakkingen die in vorm, formaat aanpasbaar zijn en full-color geprint worden om perfect aan te sluiten bij uw product en bedrijf! Bij Megavista zijn we continu bezig met het ontwikkelen van innovatieve oplossingen die aan de vraag van de altijd veranderende verpakkingsmarkt voldoen.

Bij verpakkingen denken we tegenwoordig niet alleen meer aan dozen, de keuze wordt elke dag groter. Het doel is om een totaaloplossing te bieden om uw product het best te presenteren, voor het transport, in de verkooppunten maar ook bij de klant thuis! 

 

Online packaging: de keuze is reuze!

Online packaging betekent uiteraard de beste verpakking voor uw product te vinden. Tijdens deze zoektocht let je op de maten, de vorm van de verpakking maar ook op het materiaal. Want karton is een materiaal vol variaties, ieder met zijn eigen mogelijkheden en beperkingen. Bij Megavista staat de kwaliteit van het materiaal vooraan! Zo werken wij alleen maar met de hoogst haalbare kwaliteit materialen en worden deze uitvoerig getest en vergeleken voordat er ook maar één product mee wordt gemaakt.

In onze dozen rubriek vind u talloze verschillende vormen, voor ieder doel is er een geschikte verpakking! Dozen met deksel, vouwdozen, designdozen, specials maar ook onze toonbankdisplays en vloerdisplays mogen niet ontbreken in uw overwegingen!

De kracht van het merk vind je terug in de verpakking!

Online verpakkingen bestellen is zeker een voordeel in tijd en hierdoor ook de kosten maar er komt nog veel meer bij kijken. Een ander belangrijk voordeel zijn de grote personalisatie mogelijkheden. Uit het oogpunt van de verkoper is het namelijk extreem belangrijk dat de verpakkingen volledig op maat gemaakt worden, op het gebied van formaten, materiaal, afwerking en de print. De combinatie van deze factoren zorgen voor de perfecte verpakking. 

Het juiste grafisch ontwerp kan verschillende positieve resultaten hebben:

  • Het kan de klant raken op emotioneel vlak, zoals we weten is dit de belangrijkste factor om op in te spelen vanuit commercieel oogpunt.
  • Het kan de klant aan bepaalde jubilea of gelimiteerde editie herinneren.
  • De klant kan getriggered worden om andere/extra aankopen te doen of het product in de toekomst opnieuw aan te schaffen.
  • Tijdens transport of bij de klant thuis wordt zien veel potentiële klanten uw ontwerp en dus uw naam en product!
  • Het benadrukt de sterke punten van uw product mits op de juiste manier verwerkt in het ontwerp.

Direct na het kiezen van de juiste display of verpakking en de bestelling voltooid is ontvangt u de template zodat u snel los kan gaan met het grafisch ontwerp. Als u zelf niet de middelen heeft om een grafisch ontwerp aan te leveren hebben we mij Megavista ervaren ontwerpers die samen met u een doeltreffend product kunnen realiseren.

Mileuvriendelijk verpakken

Oog voor het milieu is steeds belangrijker, de laatste jaren zijn de eisen steeds strenger geworden en zijn veel bedrijven op zoek naar verantwoorde oplossingen voor hun verpakkingen en displays.

Wij hebben een breed scala aan materialen die we verwerken, de meeste hiervan zijn recyclebaar, PEFC en/of FSC gecertificeerd. Hierdoor waarborgen wij een zo laag mogelijke voetprint op het milieu. PEFC en FSC wil zeggen dat het hout dat wordt gebruikt om pulp te maken voor karton op een verantwoorde en gereguleerde manier gewonnen wordt. Ook wel bekend als de EUTR regeling.

 

Multifunctionele verpakkingen!

Een verpakking, niet alleen om te vervoeren maar ook om te presenteren, hoe mooi is dat! Sommige displays of dozen in ons assortiment zijn niet alleen bedoeld om uw product van A naar B te krijgen maar zijn zo mooi dat ze ook op de eindlocatie uw product te presenteren.

Zo hebben wij bijvoorbeeld de Verstelbare A4 toonbankdisplay, een doos die omgetoverd kan worden tot een toonbankdisplay met gepersonaliseerde contour gesneden topkaart en ruimte voor 1 of 2x a4 formaat!

Onze dispenserboxen mogen ook niet ontbreken, strakke dozen die u op de toonbank kunt zetten om kleine producten of samples uit te geven doormiddel van de klep aan de voorkant.

Bekijk ook eens onze draagtassen voor flessen, kartonnen tassen die in een handomdraai veranderen naar een display die uw wijn of andere dranken presenteren met het design die ze verdienen!

 

Livechat